Wil je meer weten over de unieke methode van BridgeSchool Arnhem?

Kijk dan eens naar ‘BridgeTV: de basis’.

In deze online uitzendingen zie je Ruurd en een aantal ex-cursisten van BridgeSchool Arnhem aan het werk. Aan de hand van heel veel live voorbeelden komt bridge tot leven en wordt de lesstof a tempo toegepast en beeldend. Het panel en de kijkers denken – net als jij wanneer je bridge gaat leren bij BridgeSchool Arnhem – zelf mee en juist daardoor leer je in korte tijd heel veel!

Een beeld van de lespraktijk

Het is alsof je in de DenkTank zelf zit (en virtueel is dat ook zo, want de opnamen van het grote demonstratiebord worden hier in Arnhem gemaakt). Als je nog nooit hebt gespeeld, dan is BridgeTV natuurlijk nog te moeilijk voor je. Voor de aanpak is BridgeTV heel erg leuk om alvast te kijken. Denk er de lachsalvo’s bij van Ruurd en de cursisten en je hebt een prima beeld. Als je bridge gaat leren bij BridgeSchool Arnhem beginnen we helemaal bij het begin en bouwen alle lessen logischerwijs op. Voor je het weet kun je BridgeTV wél volgen en heb je net zo veel plezier in bridge.

BridgeTV: de basis

BridgeTV is een productie van de Nederlandse Bridge Bond, die online wordt uitgezonden. ‘De basis’ is er speciaal voor beginners. Je kunt hier een voorbeeld zien:

Aflevering maart 2021