Wat zou jij doen op het spel van Hans?

Opwarmspel bij de uitzending van 16 oktober 2023.

Je zult het altijd zien, heb je eindelijk een mooie kaart en dan opent je partner preëmptief. Die doet dat natuurlijk om het de tegenpartij moeilijk te maken, maar deze keer ben jij de pisang. Dat maakt dit spel extra leuk, hoe ga je deze hand nu aanpakken? We horen weer graag je overwegingen erbij. Het spel is ingezonden door Hans Pels, waarvoor dank. Veel plezier!

Doe mee via je favoriete kanaal, gewoon hier op de website of via:

Het spel van Hans in BridgeTV 16 oktober 2023

Speel mee: post hieronder jouw bieding

TIP Je kunt bij de reacties zelf kiezen of je de nieuwste of oudste reacties bovenaan wilt zien.

De eerste keer vraagt het programma om jezelf bekend te maken, dat is om te voorkomen dat spambots reageren.  Je naam wordt getoond bij je reactie, verder worden nooit ergens gegevens gebruikt.

Abonneer
Laat het weten als er
22 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

3Sch. Echt en forcing. Als partner de schoppen niet kan steunen, biedt hij 4Kl en dan bied ik met 4Rui mijn tweede kleur.
Steunt hij wel, dan vraag ik azen.

Ik zou meteen 3 SA bieden, hij moet punten hebben in klaveren en mogelijk ook wat in de andere kleuren, waarin ik dekking heb

3SA, dekking in alle kleuren en tp zal waarschijnlijk starten met Ha. West moet uit wat sowieso gunstig is, ook bij andere uitkomsten….

Volgens mij 3 schoppen, partner zal toch minstens 1 schop hebben, samen dus 8 schoppen.: Is meer waard dan 3 sans

3 sch

3 schoppen, op weg naar 4 schoppen of 3 Sanskriet.

3SA, met 7 klaveren bij partner is de kans dat hij 3 schoppen heeft niet heel groot. 3SA ga je wel maken

3 schoppen

3 schoppen; 3SA is gelijk eindstation en er zit misschien wel meer in. Daarnaast vind ik mijn singleton klaver niet lekker in een SA-contract (wat als partner de klaver aas mist? – kom ik nooit meer bij zijn lange klaverkaart).

3 sch.

Drie schop

Bridge. Hoe meer je ontdekt, hoe leuker het wordt.

Heb jij net leren bridgen? Of speel je al en wil je meer ontdekken? Volg bridgecoach Ruurd en het panel van basisspelers.  Je geniet nóg meer van bridge, veel plezier! Vergeet ook niet je eigen spel in te sturen dat maakt het nóg leerzamer. Je ziet hier de nieuwste uitzending:

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling