BridgeTV: doe nu al mee met de opwarmer en kijk DINSDAG de aflevering met Hennie

Komende DINSDAG is de eerste BridgeTV van 2023. Je leest het goed, vanwege persoonlijke omstandigheden binnen het team zenden we eenmalig uit op dinsdag. De tijden blijven onveranderd. Wil je op de hoogte gehouden worden en heb je jezelf nog niet aangemeld, dan kun je de updates via de mail volgen.

Doe mee met het spel om op te warmen

De welbekende opwarmer staat weer op Facebook en andere socials. De eerste BridgeTV van 2023 warmt op met een ‘drieluikje’. Tip: begin met deel 1 en ga van daaruit verder naar deel 2 en 3. Je kunt nu ook meedoen via de website, meespelen kan hier.

De uitzending

Tot die tijd  kun je de uitzending van 19 december (met Geertje!) bekijken op deze pagina. Je vindt daar ook mogelijkheden om live te kijken via YouTube of Facebook en om uitzendingen terug te kijken.

Delen

Geef het door aan andere kijkers, bridge wordt nóg veel leuker als je het kunt delen. Nodig je partner en bridgevrienden uit. Dat kan ook via onze social media.

Meer info over BridgeTV

Wil je up to date blijven, dan kun je hier aangeven dat je het wilt volgen! Meer info over BridgeTV vind je op bridgearnhem.nl/bridgetv.
 
Veel plezier!

BridgeTV is een samenwerking tussen BridgeSchool Arnhem en de Nederlandse Bridge Bond

 

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties