BridgeTV: kijk nu de uitzending van maandag 30 januari, Ans

Het spel van Ans, BridgeTV 30 januari 2023

Ans stuurde dit interessante spel in en daar zijn we blij mee, want het levert fantastische invalshoeken voor beginners en basisspelers. Dit spel gaat je een beter inzicht geven, gegarandeerd!

Welkom bij BridgeTV. Wat grappig. Ans stuurde dit spel in dat ze op de computer speelde (Op Berry’s internetclub). Ze bood namelijk – zoals velen van jullie -2 klaveren bedoeld als Stayman. Tot haar grote verbazing paste haar partner hierop! Op BiC is je partner geen mens, het lijkt een foutje in het programma. Dat was natuurlijk niet het goede contract. Toch is het spel interessant, want naast de vraag wat 2 klaveren betekent, is het interessant wat je partner belooft met 1 sans en dus of je hier wel 2 klaveren zou moeten bieden? Dat en nog meer interessante basisprincipes komen weer langs in de uitzending. Veel plezier!

Doe mee met het spel om op te warmen

Op de welbekende opwarmer is veel gereageerd, meespelen kan hier. 

De uitzending

Je kunt de uitzending inmiddels bekijken op deze pagina. Je vindt daar ook mogelijkheden om live te kijken via YouTube of Facebook en om uitzendingen terug te kijken.

Volgen

Wil je op de hoogte gehouden worden van BridgeTV en heb je jezelf nog niet aangemeld, dan kun je de updates via de mail volgen.

Delen

Geef het door aan andere kijkers, bridge wordt nóg veel leuker als je het kunt delen. Nodig je partner en bridgevrienden uit. Dat kan ook via onze social media.

Het wordt nog leerzamer met jouw spel!

Vergeet ook niet je eigen spel in te zenden!

Meer info over BridgeTV

Links en info over BridgeTV vind je op bridgearnhem.nl/bridgetv.
 
Veel plezier!

BridgeTV is een samenwerking tussen BridgeSchool Arnhem en de Nederlandse Bridge Bond. Haalt jouw spel de uitzending, dan beloont de Bridge- en Boekenshop dat met een prijs.

 

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties