BridgeTV: bekijk nu de uitzending over het spel van Nel

Het spel van Nel in BridgeTV van 15 januari 2024

Doe mee met het spel om op te warmen

Doe je weer mee? De eerste van het nieuwe jaar is het spel van Nel. Ze wil heel graag van jullie weten wat je zou doen met deze hand. Je partner opent 1 sans en jij krijgt wel veel ruitens maar niet zo veel punten. Je overwegingen erbij geven is altijd leuk. ook voor andere deelnemers. Veel plezier! Je kunt daar ook bekijken wat andere deelnemers doen. Inmiddels is ook de uitzending met de oplossingen te bekijken. Wat doet het panel? Met heel veel tips van Ruurd.

>>Ga nu naar de pagina om mee te spelen via de website. 

De uitzendingen kijken

Steek veel op van alle tips van Ruurd en meeleven met het panel. Speel je nog niet zo lang of juist wel en wil je bijleren? BridgeTV neemt je mee en laat je zien hoe leuk bridge is.

>>Bekijk de uitzending op deze pagina. Je vindt daar ook mogelijkheden om te kijken via YouTube of Facebook en om uitzendingen terug te kijken.

Het wordt nog leerzamer met jouw spel

Dankjewel voor alle reacties op het spel en leuk dat je meedoet. Vergeet ook niet je eigen spel in te zenden! Heb je tijdens een zomer- of kerstdrive, thuisbridge of op vakantie een spel dat beter kan? Stuur het gewoon in, wie weet komt het in de uitzending. Extra leerzaam, extra leuk.

Volgen

Wil je op de hoogte gehouden worden van BridgeTV en heb je jezelf nog niet aangemeld, dan kun je de updates via de mail volgen.

Delen

Geef het door aan andere kijkers, bridge wordt nóg veel leuker als je het kunt delen. Nodig je partner en bridgevrienden uit. Dat kan ook via onze social media.

Meer info over BridgeTV

Links en info over BridgeTV vind je op bridgearnhem.nl/bridgetv.
 
Veel plezier!