Kijk hier de uitzending van 15 april met het spel van Ben

Het spel van Ben in BridgeTV van 15 april 2024

Doe mee met het spel om op te warmen

Misschien zit je net als Ben al klaar om 1 sans te openen met je 17 punten. Dat feestje gaat echter niet door, want vóór je opent de tegenpartij een zwakke twee harten. Wat doe jij nu? Als altijd horen we heel graag je overwegingen erbij. Ga eerst even naar de opwarmpagina en speel lekker mee. Kijk dan de uitzending voor het hele spel en alle tips,

>>Hier ga je eerst naar de pagina om mee te spelen via de website. 

De uitzendingen kijken

 In de uitzending zie je het hele spel, goede tips van Ruurd en overwegingen van het panel, veel plezier! Speel je nog niet zo lang of juist wel en wil je bijleren? BridgeTV neemt je mee en laat je zien hoe leuk bridge is.

>>Bekijk de uitzending op deze pagina. Je vindt daar ook mogelijkheden om te kijken via YouTube of Facebook en om uitzendingen terug te kijken.

Het wordt nog leerzamer met jouw spel

Dankjewel voor alle reacties op het spel en leuk dat je meedoet. Vergeet ook niet je eigen spel in te zenden! Heb je tijdens een zomer- of kerstdrive, thuisbridge of op vakantie een spel dat beter kan? Stuur het gewoon in, wie weet komt het in de uitzending. Extra leerzaam, extra leuk.

Volgen

Wil je op de hoogte gehouden worden van BridgeTV en heb je jezelf nog niet aangemeld, dan kun je de updates via de mail volgen.

Delen

Geef het door aan andere kijkers, bridge wordt nóg veel leuker als je het kunt delen. Nodig je partner en bridgevrienden uit. Dat kan ook via onze social media.

Meer info over BridgeTV

Links en info over BridgeTV vind je op bridgearnhem.nl/bridgetv.
 
Veel plezier!