Bekijk nu de uitzending van maandag 1 mei, het spel van Pierre

Je kunt de uitzending nu bekijken. Leef je eens in in de situatie van Pierre, als je wilt. Je partner opent 1 klaveren en je hebt een fantastische kaart met maar liefst 20 punten. Op jouw bijbod van 1 schoppen biedt partner 1 sans. Hoe ga jij je hand vervolgen? Komende maandag bespreken we het spel met het panel, je kunt nu al meespelen. Wat doe je en vooral waarom? Veel plezier!

Doe mee met het spel om op te warmen

Voordat je kijkt is het leuk en leerzaam om alvast even je eigen gedachten over het spel te laten gaan, eerst nog meespelen kan hier. 

De uitzending

Je kunt de uitzending nu bekijken op deze pagina. Je vindt daar ook mogelijkheden om live te kijken via YouTube of Facebook en om uitzendingen terug te kijken.

Volgen

Wil je op de hoogte gehouden worden van BridgeTV en heb je jezelf nog niet aangemeld, dan kun je de updates via de mail volgen.

Delen

Geef het door aan andere kijkers, bridge wordt nóg veel leuker als je het kunt delen. Nodig je partner en bridgevrienden uit. Dat kan ook via onze social media.

Het wordt nog leerzamer met jouw spel!

Vergeet ook niet je eigen spel in te zenden

Meer info over BridgeTV

Links en info over BridgeTV vind je op bridgearnhem.nl/bridgetv.
 
Veel plezier!

BridgeTV is een samenwerking tussen BridgeSchool Arnhem en de Nederlandse Bridge Bond. Haalt jouw spel de uitzending, dan beloont de Bridge- en Boekenshop dat met een prijs.

 

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties