Noot

Ben je geïnteresseerd om te leren bridgen? Geef dan je interesse aan en we brengen je op de hoogte van de volgende startmogelijkheid. Deze cursus is momenteel bezig:

Bridge met een Lach: leer nu bridgen in slechts twaalf lessen!

Wat is bridge en is het iets voor mij? Dat vragen veel mensen zich af. Bridgespelers vragen zich af hoe ze kunnen uitleggen wat er zo leuk is aan dat spel waaraan ze helemaal verslaafd zijn. Je kunt het maar op één manier ontdekken: meedoen en dat kan nu weer op onze unieke locatie! Ervaar nu hoe leuk bridge is.

Versnelde aanpak via onze populaire methode

In 12 avonden leren we je de volledige starterscursus Bridge met een Lach (deel 1 tot en met 3). Extra snel dus en voor slechts 125 euro. Helemaal volgens onze populaire methode, gegeven door Ruurd Riewald.

Eindelijk weer live bridge leren!

Op dit moment loopt de cursus die is gestart op 29 september. Wil je ook leren bridgen tijdens een wekelijks avondje uit? We houden je graag op de hoogte wanneer we weer helemaal vooraan beginnen met onze befaamde Bridge met een Lach trainingen. BridgeSchool Arnhem is echt dé plek om te leren bridgen. We willen niks liever dan dat je het leuk vindt en er wordt (heel) veel gelachen. Vandaar de naam.

Waarom BridgeSchool Arnhem?

De cursisten kunnen je precies vertellen waarom. De cursus is een avondje uit. Naast het enorme plezier, is een belangrijk verschil het spelen op vrijdagavond in de cursistengroep. Deze is speciaal door en voor cursisten opgericht. Daar speel je gezellig in je eigen tempo, met begeleiding, met en tegen andere cursisten. Je stroomt daarna door in de Toekomstlijn. Bridge blijft altijd uitdagend, bij BridgeSchool Arnhem leer je dit ontzettende leuke spel zonder stress. Leuker en beter kun je het niet leren.

Wat en hoe?

We starten telkens om 19.45. In twaalf avonden (weken)  leer je bridgen. We kunnen het niet genoeg benadrukken, meld je op tijd aan voor de cursus. Na je aanmelding ontvang je een mail met alle praktische informatie. Kom gezellig meedoen!

Veelgestelde vragen

Heb je nu al een vraag of wil je nader kennismaken met Ruurd Riewald?  Kijk eens bij de veelgestelde vragen…

Hou me op de hoogte van Bridge met een Lach in 12 lessen!