Een stukje DenkTank thuis 🙂

Thuis bridgen is leuk, maar dat geeft toch nooit het vergelijk met een echte wedstrijd. Ruurd heeft daarom een aantal handige koffers gemaakt met alle materialen die je nodig hebt om thuis te kunnen spelen en toch te vergelijken. Je kunt zelfs een prijsje winnen.

Complete materialen

Als je thuis wilt spelen wil je liever niet zelf telkens de kaarten schudden en delen, je wilt graag vergelijken met anderen die de spellen hebben gespeeld en misschien de spellen kunnen analyseren. Neem nu een stukje DenkTank mee naar huis.

Wat je krijgt:

In de koffer vind je alle benodigdheden voor een middag of avondje bridge: een set van 24 boards met (ruim tevoren) gedupliceerde spellen, een tafelbord, biedbakjes en scorematerialen. Na je deelname ding je mee naar een flesje wijn.

Hoe werkt het?

Je doet virtueel mee aan een speelavond, vergelijkt de score met de andere paren en noteert jouw score op de lijst van deelnemers. Zo kun je wat je op een spel hebt gedaan vergelijken met het gespeelde toernooi en een eerlijke score aan tafel bepalen. Ook kun je zien wat andere – bekende en minder bekende – spelers hebben gedaan. Nóg leuker: je noteert de uiteindelijke uitslag en doet ook nog mee aan de koffercompetitie om die fles wijn zoals je die in de DenkTank ook kunt winnen.

Kosten

De koffer lenen en meedoen aan de ‘wijnladdercompetitie’ kost een tientje. Geen geld voor vier personen,  je moet natuurlijk wel zelf de koffer ophalen en terugbezorgen.

Hoe reserveer je een koffer?

Je bestelt de koffer door een berichtje te sturen naar Ruurd. Vermeld de datum waarop je zou willen spelen en Ruurd neemt contact met je op om de overdracht af te spreken.

Veel plezier!

Het systeem is inmiddels al in verschillende huizen uitgetest en goed bevonden. De smaak te pakken? Er zijn diverse koffers, dus als je er al een gespeeld hebt, dan bestel je gewoon de volgende.

Ik wil graag de koffer DenkTank Thuisbridge bestellen