Elke donderdagavond trainen op divisieniveau

Bridge Trainingsgroep op Donderdag Avond In DenkTank Arnhem.  Hoe pakten Topspelers de Spellen aan? Analyse op Groot Scherm Na Afloop: Daar Leer Je Van!

Hoe gezellig ook, het bridgespel kan een zware uitdaging zijn. De DenkTank nodigt iedere speler uit die écht beter wil worden. Dat kan op elk niveau. Door na afloop te kijken wat er nou echt gebeurd is. Door met goede analisten en je partner na te bespreken vergroot je je inzicht.

B.C. De DenkTank: Bridgeclub met uniek concept

Hoe gezellig ook, het bridgespel kan een zware uitdaging zijn. De DenkTank nodigt iedere speler uit die écht beter wil worden. Dat kan op elk niveau. Door na afloop te kijken wat er nou echt gebeurd is. Door met goede analisten en je partner na te bespreken vergroot je je inzicht.

Analyse op hoog niveau: Wat doen de topspelers?

Wil je na afloop van de speelavond de spellen doornemen met topspelers? Dat kan bij bridgeclub/trainingsgroep de DenkTank. Met een uniek concept. Je speelt spellen die, ter vergelijking, gespeeld zijn door oranje of op grote, internationale toernooien. De DenkTank biedt de daarbij benodigde technische middelen.

Faciliteiten: Op groot scherm

Bridgen in de DenkTank biedt de allerbeste faciliteiten. Je krijgt je eigen spelresultaten in een persoonlijk overzicht. Die vergelijk je onderling en met de resultaten van de oranje of internationale topspelers. Deze worden op groot scherm getoond, met de spelverdeling en optimale resultaten. Daar zie je dus exact hoe het spel verliep tijdens het toernooi. Met live commentaar door topspelers als voorzitter Onno Eskes. Zo is bridgen op donderdagavond in de DenkTank echt een unieke gebeurtenis.

Wat en wanneer?

We spelen elke donderdagavond (m.u.v. de zomermaanden juli en augustus) en beginnen om 19:45 uur. Meestal spelen we in butlervorm, vlak voor de landelijke competities organiseren we soms een parencompetitie. Spelers die altijd of regelmatig spelen zijn lid van bridgeclub de DenkTank en de what’s app groep.

Ben je een leergierige speler? Kom een keer langs!

Lidmaatschap van bridgeclub de DenkTank is op kosten van DenkTankBridgeSchool Arnhem en geeft toegang tot het rekenprogramma en de uitslagservice van de NBB. De doelstelling is om in de toekomst een of meerdere DenkTank team(s) te laten spelen in de landelijke competitie. Het spelen kost 2 euro per keer. Vaste spelers geven zich op via de what’s app groep. Ben je een leergierige speler die het spel graag analyseert?  Kom een keer kijken of het iets voor je is. Meld je aan via het contactformuliertje hieronder.

De DenkTank: Gemakkelijk te bereiken, gratis parkeren

We spelen in de DenkTank. Deze goed uitgeruste bridgelocatie is gelegen in Arnhem Noord, in de wijk Oud-Monnikenhuizen: Sperwerstraat 59, 6823 DK Arnhem. De DenkTank is uitstekend bereikbaar per auto, je kunt er bovendien gratis parkeren. De DenkTank is ook eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer.

Meer informatie over bridgeclub de DenkTank

Meer informatie, uitslagen en nieuws over de DenkTank op de clubsite.

DenkTank Donderdag Trainingsgroep

Ik wil graag een keer proeftrainen op donderdagavond!