Bridgeclub Arnhem-Noord: meedoen is belangrijker dan winnen

BridgeClub Arnhem-Noord is een hechte club met vooral een sociaal karakter. Meedoen is hier letterlijk belangrijker dan winnen. Elke donderdagmiddag gezellig samen bridgen, daar gaat het om. De sociale commissie bewaakt het welzijn van de leden met verve.

Bridgeclub Arnhem-Noord speelt elke donderdagmiddag

Bridgeclub Arnhem-Noord speelt elke donderdagmiddag van 13:30 tot 17:00 in de DenkTank Arnhem. Dat betekent een goede begeleiding, geen corvé en lekkere drankjes.

Ook startende bridgers van harte welkom!

Bridgeclub Arnhem-Noord is opgericht door en voor bridgers die net van de cursus zijn gekomen. We weten dus hoe het voelt en verwelkomen beginnende bridgers met open armen. Door de goede sfeer groeit de club gestaag.

Kom eens spelen op proef en ervaar zelf hoe gezellig dat is!

Of wilt u eerst ‘proefdraaien’? Dat kan natuurlijk ook. Kom een keer meespelen op een donderdagmiddag en zie zelf hoe gezellig het is bij ons! Heeft u geen partner, bel dan even met onze secretaris. Het bestuur regelt voor u een partner tijdens de proefdrive. Neem online alvast een kijkje in de DenkTank!

In stappen beter leren bridgen: het spel onder de knie krijgen

We willen het spel steeds beter onder de knie krijgen. Daarom organiseert BridgeClub Arnhem-Noord elke derde donderdag van de maand een korte maar krachtige training, voorafgaand aan de clubmiddag. Meer informatie over de krachttrainingen…

De DenkTank: gemakkelijk te bereiken, gratis parkeren

We spelen in de DenkTank. Deze goed uitgeruste bridgelocatie is gelegen in Arnhem Noord, in de wijk Oud-Monnikenhuizen: Sperwerstraat 59, 6823 DK Arnhem. De DenkTank is uitstekend bereikbaar per auto, je kunt er bovendien gratis parkeren. De DenkTank is ook eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer.

Meer informatie over bridgeclub Arnhem-Noord

Meer informatie, uitslagen en nieuws over bridgeclub Arnhem Noord op de clubsite.

Bridgeclub Arnhem Noord

Ik wil graag kennismaken met bridgeclub Arnhem Noord!

Adres en route DenkTank en BridgeSchool Arnhem