Zomerdrives in de DenkTank

Op 28 juli starten we de zomerdrives weer en kun je spelen op dinsdag en vrijdag vanaf 19.45 uur.

Met het bericht dat ook de binnen- en denksporten al per 1 juli weer werden toegestaan kwam ook de vraag wanneer de DenkTank en de zomerdrives weer toegankelijk zijn. We wilden niet overhaast van start en hebben eerst overlegd met de clubs en tot slot contact gehad met de gemeente. Nu gaan we in samenwerking met Interbridge de zomerdrives weer aanbieden. Gezellig en toegankelijk als altijd en binnen de regels en protocollen.

Aanmelden

Om de protocollen goed te kunnen opvolgen, moet je partner en jezelf voor iedere speelavond aanmelden per email:

• via clubavond.interbridge@gmail.com voor de dinsdagavond en

• via info@bridgearnhem.nl voor de vrijdagavond.

De inschrijving sluit om 16.00 uur of zoveel eerder als de zaal vol is. Gasten zijn welkom, onder de voorwaarde dat we bij inschrijving hun bondsnummer of contactgegevens ontvangen.

Veiligheid en protocol

Wanneer je jezelf aanmeldt, ontvang je de nodige informatie en checks. Om de veiligheid waar mogelijk te borgen vragen we alle spelers de regels goed in zich op te nemen. Volg het protocol en de aanwijzingen tijdens de speelavond zelf. De wedstrijdleider is als coronaverantwoordelijke bevoegd om spelers die zich niet aan de regels houden te weigeren of uit de zaal te verwijderen. Het coronaprotocol vind je hier.

Los van de verplichting willen we iedereen vragen verantwoordelijkheid te nemen voor elkaar. In geval van enige twijfel over je gezondheid, meld je af en blijf je thuis. Zorg tijdens het spelen voor schone handen, ook los van de aanwijzingen en houd zo veel mogelijk afstand.

Klimaattip

Tot slot een tip wanneer je het ook in de zomer snel ‘frisjes’ vindt. De afzuiging in de DenkTank heeft een ruime capaciteit en zorgt ervoor dat de lucht optimaal afgevoerd en ververst wordt. Dat is een groot gezondheidsvoordeel, dat we natuurlijk volop gaan inzetten! Neem een extra kledingstuk mee, mocht je dit handig vinden.

Blijf gezond, blijf in contact.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *