Zomerdrives 2022

Kom gezellig bridgen deze zomer! Vrijdag 24 juni kan het weer en vanaf dan elke dinsdag en vrijdag.

Het maakt niet uit hoe lang of kort je al speelt. Of met wie je speelt. Of waarom je speelt. Misschien is je partner op vakantie, wil je oefenen met je nieuwe partner, gewoon eens met iemand anders spelen, mensen ontmoeten, meters maken. Wat je reden ook is, watervrees is echt niet nodig. Het is altijd gezellig. Speel je korter dan drie jaar, meld je in de super-relaxte Toekomstlijn.

De Zomerdrives in de DenkTank zijn voor iedereen, je speelt in de groep waarin jij je thuis voelt.

Elke dinsdag en vrijdag

Ontspannen zomeravonden op dinsdag en vrijdag, met:

  • de Grande Finale op 2 september
  • wijn voor de dagwinnaars
  • NBB-Meesterpunten (alleen voor leden van de BridgeBond)
  • een uitslag per avond, in de open lijn en de Toekomstlijn voor beginnende bridgers

Eerste zomerdrive:  24 juni

Kom deze zomer ook meedoen! Dit jaar is de eerste zomerdrive op vrijdag 24 juni. En in de maanden juli en augustus kun je elke dinsdag en vrijdag spelen. We beginnen om 19.45 uur.


Plaats je voor de Grande Finale

Met scores, meesterpunten per avond en kans op plaatsing voor de Grande Finale.

Om mee te kunnen doen aan de finale dien je jezelf gedurende de zomer te plaatsen. De nummers 1 en 2 (of meer in een extra grote groep) van elke zomerdrive plaatsen zich automatisch. Ook kun je plaatsing verdienen met een aantal goede resultaten. Heb je met je drie beste resultaten 53% of meer, dan ben je ook geplaatst.


Iedereen mag meedoen aan de zomerdrives

Het maakt niet uit of je met je vaste partner speelt of alle avonden met verschillende partners. Om mee te kunnen doen in de Toekomstlijn mag je maximaal drie jaar spelen na je beginnerscursus. De drives zijn open voor iedereen, je hoeft geen lid te zijn van een club. Deelname kost 2,00 per persoon.


Aanmelden

Je hoeft je niet aan te melden voor de zomerdrive, je kunt gewoon binnenlopen vóór 19.45 uur en gezellig aanschuiven. Samen maken we er een mooie zomer van met heel veel kaartplezier. Tot snel!