Zomerdrives 2022!

Kom gezellig bridgen deze zomer! Ben je minder dan drie jaar van de cursus? Meld je dan in de superrelaxte TOEKOMSTLIJN! Alle bridgers spelen waar zij zich thuisvoelen.

Kom langs als je in de buurt logeert tijdens je vakantie. Kom ook als je partner op vakantie is. Wanneer je een partner zoekt. Of wilt oefenen met een nieuwe partner. Eens met iemand anders wilt spelen. Mensen wilt ontmoeten. Meters wilt maken, omdat je nog niet zo lang speelt. Of omdat je al zo lang niet speelde. Iedereen kan terecht in de DenkTank. Gezelligheid staat voorop.

Ontspannen zomeravonden op dinsdag en vrijdag, met:

Elke dinsdag en vrijdag

Kom deze zomer ook meedoen! Dit jaar is de eerste zomerdrive op dinsdag 28 juni. En in de maanden juli en augustus kun je elke dinsdag en vrijdag spelen. We beginnen om 19.45 uur.


Iedereen mag meedoen aan de zomerdrives

Het maakt niet uit of je met je vaste partner speelt of alle avonden met verschillende partners. Om mee te kunnen doen in de Toekomstlijn mag je maximaal drie jaar spelen na je beginnerscursus. De drives zijn open voor iedereen, je hoeft geen lid te zijn van een club.  Deelname kost 2,00 per persoon.


Aanmelden

Je hoeft je niet aan te melden voor de zomerdrive, je kunt gewoon binnenlopen vóór 19.45 uur en gezellig aanschuiven. Samen maken we er een mooie zomer van met heel veel kaartplezier. Tot snel!