zomerdrives arnhem 2018

Je kunt weer de hele zomer lekker bridgen in Arnhem

De zomerdrives in de DenkTank zijn inmiddels een begrip. Het zijn gezellige zomeravonden, met een uitslag per avond met meesterpunten en wijn voor de winnaars en een totaalklassement dat resulteert in een Grande Finale. Een finale om naar uit te kijken: bekijk hier de foto’s van 2017 en zo was het in 2016). De zomerdrives zijn bij uitstek geschikt om lekker door te spelen in de zomer, ‘meters te maken’ voor cursisten, een avondje oefenen met een nieuwe partner, eens te spelen met iemand anders en elkaar te ontmoeten.

Eke maandag, dinsdag en vrijdag

Kom deze zomer ook meedoen, in de maanden juli en augustus kan echt iederéén weer op verschillende avonden spelen: elke maandag, dinsdag én vrijdag!


Plaats je voor de Grande Finale op 31 augustus

Met scores, meesterpunten per avond, maar ook voor de zomerladder die uitmondt in de grande finale op vrijdag 31 augustus.

Om mee te kunnen doen aan de finale dien je jezelf gedurende de zomer te plaatsen. De nummers 1 (en 2 of meer in een extra grote groep) van elke zomerdrive plaatsen zich automatisch. Ook kun je plaatsing verdienen met een aantal goede resultaten. Heb je met je drie beste resultaten 53% of meer, dan ben je ook geplaatst.


Iedereen mag meedoen aan de zomerdrives

Of je speelt op een vaste avond met een vaste partner of op alle avonden met verschillende partners, je dingt (ook) individueel mee naar de prijs van de dag en een plek in de finale. De drives zijn open voor iedereen, je hoeft geen lid te zijn van een club. Deelname kost 2,00 per persoon.


Verschillende lijnen

Bij voldoende belangstelling zijn er verschillende lijnen en is er bij gelegenheid een speciale toekomstlijn (voor beginnende spelers die korter dan drie jaar van hun cursus zijn). Tijdens de finale zijn er speciale prijzen voor de (toekomst)spelers van verschillende klassen.


Aanmelden

Je kunt op tijd binnenlopen of online aanmelden!