zomerdrives 2017

Doe ook mee aan de gezellige zomerdrives voor iedereen

De zomerdrives in de DenkTank zijn inmiddels een begrip. Het zijn gezellige zomeravonden, met een uitslag per avond met meesterpunten en wijn voor de winnaars en een totaalklassement dat resulteert in een Grande Finale (kijk eens naar de foto’s van vorig jaar). De organiserende bridgeclubs IJsselstreek, Interbridge, Arnhem-Noord en de DenkTank nodigen u van harte uit om ook mee te doen. De zomerdrives zijn bij uitstek geschikt om lekker door te spelen in de zomer, ‘meters te maken’ voor cursisten, een avondje oefenen met een nieuwe partner, eens te spelen met iemand anders en elkaar te ontmoeten.

Eke maandag, dinsdag en vrijdag

Kom deze zomer ook meedoen, in de maanden juli en augustus kan iedereen weer op verschillende avonden spelen: elke maandag, dinsdag én vrijdag!


Plaats je voor de Grande Finale op 1 september

Met scores, meesterpunten per avond, maar ook voor de zomerladder die uitmondt in de grande finale op vrijdag 1 september.

Om mee te kunnen doen aan de finale dien je jezelf gedurende de zomer te plaatsen. De nummers 1 en 2 (of meer in een extra grote groep) van elke zomerdrive plaatsen zich automatisch. Ook kun je plaatsing verdienen met een aantal goede resultaten. Heb je met je drie beste resultaten 53% of meer, dan ben je ook geplaatst.


Iedereen mag meedoen aan de zomerdrives

Of je speelt op een vaste avond met een vaste partner of op alle avonden met verschillende partners, je dingt (ook) individueel mee naar de prijs van de dag en een plek in de finale. De drives zijn open voor iedereen, je hoeft geen lid te zijn van een club. Deelname kost 2,00 per persoon.


Verschillende lijnen

Bij voldoende belangstelling zijn er verschillende lijnen en is er bij gelgenheid een speciale cursistenlijn. Tijdens de finale zijn er speciale prijzen voor de cursisten en spelers van verschillende klassen.


Aanmelden

Je kunt op tijd binnenlopen of online aanmelden!