Gezellig spelen in een beschermde omgeving

Elke vrijdagavond kun je bridgen in bridgecafé de DenkTank Arnhem. Je kunt Meesterpunten verdienen en wijn winnen. We spelen in verschillende lijnen, zodat iedereen ontspannen speelt. Dat betekent een open lijn voor iedereen, de Toekomstlijn voor beginners en (gedurende de cursus) een aparte lijn voor cursisten.

Voor iedereen is de vrijdagavond een leuke avond om te spelen, de sfeer is geweldig in welke lijn je ook speelt. Gedurende juli en augustus is de vrijdagavond op dezelfde wijze geopend voor spelers van cursist tot gevorderd, we noemen het dan ZOMERDRIVES.

De Toekomstlijn

De Toekomstlijn is exclusief voor beginnende bridgers. Deze staat open voor ex-cursisten tot maximaal drie jaar na de cursus, spelers uit de B- en C-lijn van Bridgeclub Arnhem-Noord en de C-lijn van Bridgeclub Interbridge.

Cursisten

Gedurende een lopende cursus Bridge met een Lach mogen alle cursisten oefenen tegen elkaar, om het bridgen onder de knie te krijgen. De cursistengroep Bridgers met een Lach (en andere cursisten) spelen gedurende de cursusperiode in een eigen lijn, met geschikte spellen en in een rustig tempo, waar nodig met begeleiding. Na Bridge met een Lach stroom je in bij de Toekomstlijn. Er is daarmee altijd een lijn die je plezier garandeert. We zien je graag doorspelen, dat kan elke vrijdag!

Elke vrijdag om 19.45 beginnen we.

De cursistenlijn_speelt om te leren en te lachen, dat mag dus best ‘met een praatje’


Bridge met een Lach: de winnaars in de cursistenlijn verdienen een prijs!


beginners bridgen op vrijdagavond: toekomstlijn Winnaars

Beginners bridgen op vrijdagavond: ook de winnaars in de Toekomstlijn winnen prijs

Elke vrijdagavond bridge in de DenkTank Arnhem

Ik meld me aan voor de vrijdagdrive