Gezellig spelen in een beschermde omgeving

Elke vrijdagavond kun je normaal gesproken bridgen in bridgecafé de DenkTank Arnhem (de foto’s op deze pagina zijn uit deze mooie tijden). Je kunt tijdens het live spelen dan Meesterpunten verdienen en wijn winnen. We spelen een open drive, ook voor cursisten en beginners. Vanwege coronamaatregelen spelen we op dit moment online. We hebben een lijn voor beginnende bridgers. Deze staat open voor bridgers van de Toekomstlijn, spelers uit de B- en C-lijn van Bridgeclub Arnhem-Noord en de C-lijn van Bridgeclub Interbridge.

Daarnaast mogen alle cursisten van een lopende cursus Bridge met een Lach gratis online spelen in een aparte ‘kamer’. Zij spelen aangepaste spellen in een aangepast tempo, alleen tegen elkaar.

Online

Beide lijnen spelen momenteel via Stepbridge. Heb je nog niet eerder meegedaan, meld je dan eenmalig aan bij Ruurd met je ‘stepnaam’. Weet je niet wat dit betekent, neem dan even contact op met Ruurd voor meer informatie.

De cursistengroep Bridgers met een Lach (en andere cursisten) spelen gedurende de cursusperiode in een eigen lijn, met geschikte spellen en in een rustig tempo, waar nodig met begeleiding. Na Bridge met een Lach stromen ze in bij de Toekomstlijn. Er is daarmee altijd een lijn die je plezier garandeert. We zien je graag ONLINE, elke vrijdag!

Elke vrijdag om 19.45 beginnen we.

De cursistenlijn_speelt om te leren en te lachen, dat mag dus best ‘met een praatje’


Bridge met een Lach: de winnaars in de cursistenlijn verdienen een prijs!


beginners bridgen op vrijdagavond: toekomstlijn Winnaars

Beginners bridgen op vrijdagavond: ook de winnaars in de Toekomstlijn winnen prijs

Elke vrijdagavond bridge in de DenkTank Arnhem

Ik meld me aan voor de vrijdagdrive