Dat bridge leuk is weten de Bridge met een Lach cursisten inmiddels en ze zijn klaar voor de volgende stap: bieden!

Trots en blij

We stappen vrijwel ongemerkt over op deel 2 van Bridge met een Lach. Het gaat nu echt beginnen want we gaan leren bieden.

Traditioneel een moment waarop nieuwe cursisten instromen. Zij willen opfrissen of kunnen al spelen en willen (beter) leren bieden. Ook online gaat dit woensdag gebeuren.

En zo wordt opnieuw duidelijk hoe sterk en uniek de methode is die BridgeSchool Arnhem heeft ontwikkeld. Want of het nou online is of live, dit is zonder twijfel de allerleukste manier om te leren bridgen! Een gezellige, lekker interactieve cursus die het beste naar boven haalt in iedereen.

Online cursistendrive

En er is nog een mijlpaaltje. Afgelopen vrijdag: de eerste echte online cursistendrive 2020.

Ook bij de online training gaan we al snel met zijn allen aan tafel en spelen we onder begeleiding tegen elkaar in een beschermde omgeving en eigen tempo! Dan maar virtueel zolang het niet anders kan. We houden dezelfde service ‪op vrijdagavond‬. We blijven zorgen dat je kunt spelen.

BridgeSchool ArnhemInstromen

In de online trainingen leer je de basis, precies zoals Bridge met een Lach deel 1 tot en met 3 dat doen. Instromen om te leren bieden (Bridge met een Lach deel 2 en 3) kan nu voor 75 euro. Doe gezellig mee als je ook eindelijk wilt leren bieden, meld je meteen aan voor 16 december om 19.30 uur. Misschien wil je meedoen met de enige echte training voor iedereen die wil leren bridgen met een Lach.

We blijven spelen, we blijven lachen!

In twaalf jaar tijd is BridgeSchool Arnhem uitgegroeid tot dé plek om te leren bridgen. De aanpak is uniek, niet alleen door de didactische supersterke methode. Ook de enthousiaste, onderhoudende aanpak vind je nergens anders. Het hoge entertainmentgehalte is beroemd in Arnhem en verre omstreken. Daardoor blijf je ernaar uitkijken en leer je ook echt sneller beter bridgen. Al met al is er maar één plek waar je echt leer bridgen – met een lach. De bridgeschool komt nu digitaal naar je toe.

Ervaring in online trainen

Ruurd is hiervoor de aangewezen docent, want hij heeft veel ervaring met interactief online lesgeven. Kijk maar eens naar ‘BridgeTV: de basis’ van de BridgeBond. Ook de jeugdtraining voor de Nederlandse Bridge Bond heeft Ruurd al meerdere malen online gegeven. Je krijgt op dezelfde wijze les, alsof je er fysiek bij bent. Inclusief het grote demonstratiebord en de leuke panelvragen. De methode blijft volledig overeind. Geen enkele online bridgetraining is zo interactief en zo gezellig. Dus we kunnen met een gerust hart zeggen: leren bridgen met een lach is nu voor iedereen toegankelijk!

Leren bieden maakt onderdeel uit van Bridge met een Lach online, meer hierover lees hier…

Onderwerp:Ik meld me aan voor Leren bieden via Bridge met een Lach Online