UPDATE: De cursus startend op maandag 22 februari is VOL. Daarom hebben we een tweede mogelijkheid ingelast dezelfde cursus startend op DINSDAG 23 FEBRUARI. Kun je niet op dinsdag, dan kun je alvast interesse aangeven voor een latere datum in april. Je krijgt dan voorrang bij de inschrijving.

Vergroot je kennis, vertrouwen en spelplezier

Op 23 februari starten we op verzoek een training speciaal voor basisspelers. Die vraag snappen we. Bridge wordt steeds leuker als je ervaring krijgt, logica ziet, situaties herkent en begrijpt waarom je actie al dan niet ‘scoort’. De cursus geeft veel extra inzichten aan elke leergierige bridger die (eerder) een beginnerscursus heeft gevolgd en nu verder wil. Kun je meer zelfvertrouwen gebruiken? Verdiep je basiskennis en je plezier wordt nóg groter!

BridgeSchool ArnhemAlles waarvan je geniet verdient onderhoud

Iedereen kan beter worden, als je het maar op de juiste manier aanpakt. Bridge is zo leuk en veelzijdig, dat het even duurt voordat je alle mogelijkheden herkent. Hoe meer je ervan snapt, hoe meer je ervan geniet. Precies die veelzijdigheid maakt het ook de grootste denksport en het leukste kaartspel dat over heel de wereld wordt gespeeld.  We bieden nu voor het eerst deze kans ook ONLINE. Voor precies deze bridgers die het gevoel hebben dat ze er nog niet helemaal zijn. Om beter en vooral met meer plezier te gaan bridgen.

  • Voor wie?
  • Iedereen die de basis van het spelen, bieden met je partner en bieden met zijn vieren heeft geleerd. Het kan zijn dat je een paar jaar speelervaring hebt, maar dat hoeft niet. We pakken het samen op.
  • Wat gaan we doen?
  • We gaan het spelen en bieden opfrissen en verder verdiepen. We pakken het op vanaf de basis en gaan een stapje verder, waardoor je met meer vertrouwen gaat spelen en bieden.
  • Waar en hoe?
  • Overal, ONLINE. Op de manier die je van ons kent, met alle professionele middelen vanuit BridgeSchool Arnhem. Volgens de beste methode, door Ruurd Riewald. En altijd met een Lach.

Iedereen kan nu thuis meedoen

Niet voor niets is BridgeSchool Arnhem uitgegroeid tot dé plek om te leren bridgen. Honderden cursisten leerden hier bridgen en van het spel genieten. De intuïtieve manier van leren is geschikt voor iedereen. De interactieve en veelzijdige methode is ook het meest geschikt voor online lesgeven. 

Live vinden mensen het daarom al geen probleem om vanuit vrijwel het hele land op cursus te komen bij BridgeSchool Arnhem. De bridgeschool komt nu digitaal naar je toe. Zonder een millimeter te verliezen van het populaire concept.

Dé methode om beter te bridgen

De meeste mensen vinden het lastig en ook niet aantrekkelijk om alleen te kijken en luisteren naar een persoon, sheets of boekvoorbeelden. En dat is mooi, want het is ook niet de beste manier om het te leren. Zo gaat het spel gelukkig ook niet en je wilt in je vrije tijd wel iets leuks doen. Maar alleen door te spelen, zelfs niet onder begeleiding, ben je er ook niet. Vandaar dat we in onze methode alle flexibiliteit, voortdurende interactie en vooral heel veel panelmomenten hebben ingebouwd. Die geven je heel veel echte leermomenten en het is telkens een test of alles duidelijk is. En zo is de gezelligste ook meteen de meest leerzame methode.

“Dit is en blijft echt de leukste manier om beter te leren bridgen.”

Thuis een avondje uit

De online trainingen bieden heel veel, maar ze zijn ook een avond vol plezier. We starten op maandag 22 februari. Ook op dinsdag 23 februari start een reeks. Beide reeksen bestaan uit 16 lessen, je krijgt telkens twee lessen op één avond. Na 8 maandag- of dinsdagavonden kun je echt beter bridgen. Ook heb je inzicht ontwikkeld, een manier om naar het spel kijken, waardoor je er meer plezier in hebt. Je speelt met meer vertrouwen en dat verlaagt de drempel om te spelen tegen anderen. Je bent een fijne partner en dat maakt je kansen op leuke bridge-avonturen alleen maar groter.

Kosten voor de 16 lessen en schema

Kosten voor de cursus van 16 lessen – 8 avonden – zijn 100 euro.  Het schema startend op maandag 22 februari 2021 is als volgt. Het schema voor de dinsdagen is identiek (maar dan een dag later).

Bridge met een lach voor Basisspelers

Doe gezellig mee, meld je meteen aan. Tot ziens op de enige echte training voor iedereen die beter wil leren bridgen met een Lach.

Ik meld me aan voor Basisspelers ONLINE, startend 23 februari

Ik kan niet op dinsdag...

Online trainen

Ruurd is hiervoor de aangewezen docent, door een grote ervaring met en veel feeling voor het interactief online lesgeven. Kijk maar eens naar ‘BridgeTV: de basis’ van de BridgeBond. Ook de jeugdtraining voor de Nederlandse Bridge Bond heeft Ruurd al meerdere malen online gegeven. In alle trainingen zie je de populaire, professionele methode van BridgeSchool Arnhem terug. Je krijgt op dezelfde wijze les, alsof je er fysiek bij bent. Inclusief het grote demonstratiebord en de leuke panelvragen. De methode blijft online volledig overeind. Geen enkele online bridgetraining is zo interactief en zo gezellig. Dus we kunnen met een gerust hart zeggen: beter leren bridgen is nu voor iedereen toegankelijk!