Online Cursus voor Basisspelers

Vergroot je kennis, vertrouwen en spelplezier

Op verzoek: 4 oktober start de ONLINE training speciaal voor basisspelers. De vraag snappen we. Bridge wordt steeds leuker naarmate je ervaring krijgt, logica ziet, situaties herkent en begrijpt waarom je actie al dan niet ‘scoort’. De cursus geeft veel extra inzichten aan de leergierige bridger die (eerder) een startcursus heeft gevolgd en verder wil. Kun je meer zelfvertrouwen gebruiken? Verdiep je basiskennis en je plezier wordt nóg groter!

BridgeSchool ArnhemAlles waarvan je geniet verdient onderhoud

Iedereen kan beter worden, als je het maar op de juiste manier aanpakt. Bridge is zo leuk en veelzijdig, dat het even duurt voordat je alle mogelijkheden herkent. Hoe meer je ervan snapt, hoe meer je ervan geniet. Precies die veelzijdigheid maakt het de grootste denksport en het leukste kaartspel dat over heel de wereld wordt gespeeld. We bieden deze kans ook ONLINE. Voor precies deze bridgers die het gevoel hebben dat ze er nog niet helemaal zijn. Om beter en vooral met meer plezier te gaan bridgen.

  • Voor wie?
  • Iedereen die de basis van het spelen, bieden met je partner en bieden met zijn vieren heeft geleerd. Je hebt maximaal 5 jaar speelervaring (dat hoeft niet). We pakken het samen op.
  • Wat gaan we doen?
  • We gaan het spelen en bieden opfrissen en verder verdiepen. We pakken het op vanaf de basis en gaan een stapje verder, waardoor je met meer vertrouwen gaat spelen en bieden.
  • Waar en hoe?
  • Overal, ONLINE. Op de manier die je van ons kent, met alle professionele middelen vanuit BridgeSchool Arnhem. Volgens de beste methode, door Ruurd Riewald. En altijd met een Lach.

Iedereen kan nu meedoen

Niet voor niets is BridgeSchool Arnhem uitgegroeid tot dé plek om te leren bridgen, op onze locatie en online. Honderden cursisten leerden hier al bridgen en van het spel genieten. De intuïtieve manier van leren is geschikt voor iedereen. We bieden de cursus voor basisspelers op veler verzoek opnieuw online aan. De interactieve en veelzijdige methode blijkt ook online veruit de meest geschikte. 

Waarom BridgeSchool Arnhem?

De meeste mensen vinden het lastig (en ook niet prettig) om alleen te kijken en luisteren naar een persoon, sheets of boekvoorbeelden. En dat is mooi, want het is ook niet de beste manier om het te leren. Zo gaat het spel gelukkig ook niet en je wilt in je vrije tijd wel iets leuks doen. Maar alleen door te spelen, zelfs niet onder begeleiding, ben je er ook niet. Vandaar dat we in onze methode alle flexibiliteit, voortdurende interactie en vooral heel veel panelmomenten hebben ingebouwd. Die geven je heel veel echte leermomenten en het is telkens een test of alles duidelijk is. En zo is de gezelligste ook meteen de meest leerzame methode.

“Dit is en blijft echt de leukste manier om beter te leren bridgen.”

Thuis een avondje uit

De online trainingen bieden heel veel, maar ze zijn ook een avond vol plezier. We starten op maandag 4 oktober. De reeks bestaat uit 8 avonden, je krijgt telkens twee lessen op één avond. Na deze training kun je écht beter bridgen. Ook heb je inzicht ontwikkeld, een manier om naar het spel kijken, waardoor je er meer plezier in hebt. Je speelt met meer vertrouwen en dat verlaagt de drempel om te spelen tegen anderen. Je bent een fijne partner en dat maakt je kansen op leuke bridge-avonturen alleen maar groter.

Kosten voor de 16 online lessen (8 avonden)

Kosten voor de cursus van 16 lessen – 8 avonden – zijn 100 euro. De cursus start op maandag 4 oktober 2021. Heb je een les moeten missen? Geen probleem, in dat geval bieden we de lessen aan via een speciale terugkijkpagina, zodat je voor de volgende les weer helemaal bij bent.

Meld je snel aan

Doe gezellig mee, meld je meteen aan. Tot ziens op de enige echte training voor iedereen die beter wil leren bridgen met een Lach.

Ik meld me aan voor de cursus voor basisspelers, startend 4 oktober 2021

Online trainen

Ruurd is hiervoor de aangewezen docent, door een grote ervaring met en veel feeling voor het interactief online lesgeven. Kijk maar eens naar ‘BridgeTV: de basis’ van de BridgeBond. Ook de jeugdtraining voor de Nederlandse Bridge Bond heeft Ruurd al meerdere malen online gegeven. In alle trainingen zie je de populaire, professionele methode van BridgeSchool Arnhem terug. Je krijgt op dezelfde wijze les, alsof je er fysiek bij bent. Inclusief het grote demonstratiebord en de leuke panelvragen. De methode blijft online volledig overeind. Geen enkele online bridgetraining is zo interactief en zo gezellig. Dus we kunnen met een gerust hart zeggen: beter leren bridgen is nu voor iedereen toegankelijk!