Nieuwsbrief | BridgeSchool Arnhem en bridgecafé de DenkTank | 23 april 2021

LAATSTE PLEKKEN…

Bridge met een Lach Online: allerlaatste kans

Ken jij iemand die graag online wil leren bridgen volgens onze unieke methode? Geef dan heel snel deze tip door. We gaan nog een keer van start met het meest complete digitale pakket. En dat is op maandag 26 april!  Er zijn nog maar een paar plekken vrij.

Dus trommel je vrienden en familie op, de online beginnerscursus Bridge met een Lach is de leukste manier om snel te leren bridgen.

Lees hier meer en meld je (vrienden) aan…

Elke vrijdag online bridgen voor beginners

De laatste cursus is zojuist afgerond en deze enthousiaste nieuwe bridgers spelen vanavond weer gezellig online mee in de docentenkamer. Goed om te oefenen! Je kunt je als gebruikelijk rechtstreeks aanmelden via StepBridge.

De steeds populairdere Toekomstlijn speelt ook  elke vrijdagavond. De DenkTank Toekomstlijn is behalve voor de ex-cursisten toegankelijk voor de spelers uit de B- en C-lijn van Bridgeclub Arnhem-Noord en de C-lijn van Interbridge. Zo kun je toch contact houden en blijven oefenen!

Wil je meedoen op vrijdag, kijk dan hier…

Cursus Basisspelers Online

Op woensdag 28 april start de training speciaal voor basisspelers. Deze is volgeboekt, geef je interesse aan voor ofwel de wachtlijst of een mogelijke volgende training (na de zomer). Dit is de training voor de spelers die al een cursus hebben gedaan, een tijdje spelen. Doel is het vergroten van je kennis, vertrouwen en spelplezier. De deelnemers hebben een welkomstmail met alle cursusinformatie ontvangen.

Lees meer en geef eventueel je interesse aan …

Meer nieuwtjes en contact

Volg eenvoudig het laatste nieuws, uitslagen en evenementen:

Snel inschrijven starterscursus

Leer bridgen met een lach ONLINE