Netbridge 1 wint Interbridgetoernooi 2019

Ze hebben de winst verdiend, toen ze eenmaal aan tafel 1 en 2 zaten, waren ze er niet meer van weg te slaan. Gefeliciteerd Emma, Aarnout, Cheryl en Vincent!

#interbridgetoernooi 2019 winnaars

De tweede plaats is voor Dou moar ’n Lutje Tim: Tim, Martijn, Marcel en Hendrik.

#interbridgetoernooi 2019

Winnaars zetten Netbridge op de kaart

Niet alleen wint Netbridge 1 het toernooi, Netbridge vaardigt maar liefst drie teams af en claimt ook de derde prijs met Netbridge 3: Christa, Maxim, Yordi en Paul.

#interbridgetoernooi 2019

Vanavond Champion’s League finale wint de hoofdklasseprijs.

#interbridgetoernooi 2019

De tweede plaats in de ’tot aan hoofdklasse’-prijs is voor Ruiten 7 (met links ‘photobomber’ Klaas Brink).

#interbridgetoernooi 2019

De organisatie

De mensen die op zo’n mooie, vrije zaterdag naar Arnhem komen en voor de gezelligheid een hotelletje boeken of overnachting regelen, leggen we natuurlijk in de watten met een goede lunch, een (vloeibaar) prijsje tussendoor en stokbrood met salades na afloop.

#interbridgetoernooi 2019

Voor de lunch hoefde je niks te doen, gewoon liggen in het gras en wachten tot de schalen langskomen. En wat er op die schalen ligt, is ter plekke vers bereid door Carlijn, Haas en Tineke. Haas vertegenwoordigt meteen ook het bestuur (op de foto de secretaris van Interbridge). Juist de relaxte sfeer zorgt ervoor dat het Interbridge toernooi zó leuk is.

#interbridgetoernooi 2019

Ook redelijk uniek aan het toernooi is de ‘actuele Zwitser’, waardoor je na elke ronde indeelt op stand.

Barometer (na elke ronde indelig op stand) betekent uitslaan en meteen uitslagen inleveren. Buiten uitslaan en af en toe meeloeren bij de buren. Koos en Joost checken de scores van Berend, Ruben, Oscar en Tim.

#interbridgetoernooi 2019

Dan snel op het scherm kijken waar je staat en doorrr…

#interbridgetoernooi 2019

Prijzen waar je blij van wordt

Naast de geldprijzen waar je wel voor opstaat gaat het op het Interbridgetoernooi ook vooral om de lol.

Niet alleen grote prijzen en een uitstekend georganiseerde wedstrijd dus, maar vooral ook een ontspannen dag, dat wil het Interbridgetoernooi zijn. In een supersfeer voor iedereen. Molto bene.

#interbridgetoernooi 2019

Traditioneel verdient de key card ruiten 7 als laatste slag in een spel met een positieve score natuurlijk een biertje! Ze vliegen je altijd om de oren.

Martijn speelt een geweldig toernooi: al gaat het kratje aan zijn neus voorbij, een tweede plaats is TOP! Ook Ronald speelt mee in Sneeuwwitje, de talentvolle familie Goor is goed vertegenwoordigd.

#interbridgetoernooi 2019

De echte catch is natuurlijk de ruiten 7 brilliancy prize: je sluit een briljant (tegen)gespeeld spel af met de ruiten 7.

Ook dit jaar weer garant voor een goed verhaal aan de bar. Al zal Jacco het daar niet mee eens zijn en Boedhy des te meer.

#interbridgetoernooi 2019

#interbridgetoernooi 2019Kijk het filmpje van de uitreiking en je snapt het (?)

 De non excisting prijs

En ja hoor, er is weer een non excisting prijs niet uitgereikt! Kijk eens naar die geweldige brillen. Absolutely fab! Links Tanja van team Benidorm en rechts dé Carlijn van Carlijn’s Cooking.

#interbridgetoernooi 2019

Eerder al is de prijs voor de mooiste nagels nooit uitgeroepen en ging hij (niet) naar Team ruiten 7. Op de foto zowel die van Piet als die van Tracy. Nailed it again this year:)

#interbridgetoernooi 2019

Foto’s en filmpjes

Het was enerverend als vanouds. Dit jaar kon je teamgenoten en andere spelers uitnodigen met een filmpje:

Napraten en meer foto’s

Ga voor meer foto’s, filmpjes en napraten via facebook naar het album en naar het toernooievenement. Of lees en praat verder in de DenkTank groep op Facebook.

11 juni 2022: save that date!

De nieuwe toernooidatum is vastgesteld op 11  juni 2022. Er zijn al mensen die geen risico nemen en zich informeel alweer hebben aangemeld. Daar doen we het voor 🙂 We zien jullie allemaal graag weer op het Interbridgetoernooi 2022!

De toernooiwinst is een echte aanwinst op je palmares

Team de Trainers wint Interbridgetoernooi 2018

IBS wint Interbridgetoernooi 2017

Interbridgetoernooi 2016

Het Interbridgetoernooi winnen doe je niet zomaar, het veld is in de top sterk bezet. Dat maakt het een mooi toernooi en geen nood, er zijn ook geldprijzen te winnen voor teams in de klasse van maximaal hoofdklasse.

De volledige uitslag an 2019 vind je op de website van Interbridge.

Netbridge 1 mag zich voegen in indrukwekkend gezelschap.

We waren dit jaar erg snel volgeboekt. Wil je straks op de lijst van voorinschrijvingen staan en als eerste op de hoogte zijn? Laat het ons weten, ook wanneer je een tip hebt voor volgend jaar:

Schrijf hier je team in:

Ik schrijf ons team in voor het Interbridgetoernooi 2022!
De speelsterkte van de sterkste speler in ons team (ivm de toekenning van prijzen):