We zijn volgeboekt. Wanneer je nu nog inschrijft kom je – in overleg – op de reservelijst.

2 juni wordt weer een zonnig bridgefeest in Arnhem. We zien je graag op het Interbridgetoernooi 2018!  Het belooft weer enerverend te worden.

 

Hoe zou je een perfecte dag willen omschrijven?

Zonovergoten lunchen in het gras, veel vrienden bij elkaar, lekkere drankjes, veel lachen en veel echt ver bovengemiddeld schitterende bridgers. Dat maakt het Interbridge viertallen toernooi zo’n geweldig evenement voor bridgers.

Wat maakt het toernooi zo bijzonder?

Dat heeft eigenlijk geen uitleg meer nodig, je hoeft maar te kijken naar het afgelopen jaar en de jaren ervoor.

  

De organisatie is gewoon top

De mensen die op zo’n mooie, vrije zaterdag naar Arnhem komen en voor de gezelligheid een hotelletje boeken of overnachting regelen, leggen we natuurlijk in de watten met een goede lunch, een (vloeibaar) prijsje tussendoor.

Voor de lunch hoef je dan ook niets te doen, gewoon liggen in het gras en wachten tot de schalen langskomen. En wat er op die schalen ligt, is veel geroemd. Ter plekke vers bereid door Carlijn’s Cooking. Juist de relaxte sfeer zorgt ervoor dat het Interbridge toernooi zó leuk is.

Ook redelijk uniek aan het toernooi is de ‘actuele Zwitser’, waardoor je na elke ronde indeelt op stand. Traditioneel verdient de key card ruiten 7 als laatste slag in een spel met een positieve score natuurlijk een biertje!

 

Prijzen waar je blij van wordt

Naast de geldprijzen waar je wel voor opstaat gaat het op het Interbridgetoernooi ook vooral om de lol.

Met de Ruiten 7/Laatste slag en de prijs voor het spel met de mooiste ruiten 7 in de laatste slag is het toernooi de hele dag door gezellig. Niet alleen grote prijzen en een uitstekend georganiseerde wedstrijd dus, maar vooral ook een ontspannen dag, dat wil het Interbridge toernooi zijn.

De prijs voor het mooiste eindspel ging afgelopen jaar naar Carla Arnolds, al moest ze 1 van de kratten bier inleveren bij de tegenpartij (het team van Dennis Stuurman) voor de medewerking. Even leek het erop dat ze alle vier verloren gingen, maar de jury heeft toch besloten dat haar de meerderheid van de kratten toekwam.

Wie weet is er ook dit jaar weer een non excisting prijs? Zo is die prijs voor de mooiste nagels nooit uitgeroepen en ging hij (niet) naar Team ruiten 7. They are always simply gorgious, Tracy 🙂

De toernooiwinst is een echte aanwinst op je palmares

Het Interbridgetoernooi winnen doe je niet zomaar, het veld is in de top sterk bezet. Des te mooier als je dat doet als ‘underdog’ en dat is zeker mogelijk.

De toernooiwinst in dit veld vol bridge geweldenaren ging vorig jaar naar team IBS. Wie pakt dit jaar de toch felbegeerde titel?

 

Kortom: 2 juni 2018, blokkeer die datum en geef je op!

Een serieus toernooi met lekker veel spellen en door een slimme opzet toch genoeg gelegenheid om gezellig bij te praten. Dat gaan we er weer van maken. Zit je op facebook? Ga dan naar het toernooievenement. Of lees en praat verder in de DenkTank groep op Facebook.

Wil je meer weten, doe dan gewoon zelf (weer) mee en geef je meteen op via het formuliertje hiernaast.

Interbridgetoernooi 2016   

Heel graag tot 2 juni!

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen? Vul je e-mailadres in en klik op abonneren en bevestig je aanmelding via je mail.

Schrijf je in (alleen nog mogelijk als reserveteam)