We zijn volgeboekt

Thai anyone?

Alle deelnemers die hun e-mailadres hebben achtergelaten hebben de info gehad. Check het anders even bij je teamcaptain. Je kunt inschrijven voor De Thai, zodat je gezellig kunt blijven hangen. Nieuw dit jaar. Lees hier meeren geef het door…

Doe je volgend jaar ook mee? De datum: 7 juni 2025.

Wil je ook meedoen aan het leukste toernooi van het oosten? 2024 is volgeboekt. Volgend jaar een nieuwe kans. Nodig je teamgenoten (of andere spelers die je graag ziet) uit met een filmpje. Het belooft weer enerverend te worden 🙂

Een filmpje met nog veel meer vage, lekkere en onbetaalbare beelden (pas op, soms worden blije momenten een lieve herinnering):

Hoe zou je een perfecte dag willen omschrijven?

Zonovergoten lunchen in het gras, veel vrienden bij elkaar, lekkere drankjes, veel lachen en veel echt ver bovengemiddeld schitterende spelers. Dat maakt het Interbridge viertallentoernooi zo’n geweldig evenement voor bridgers.

Wat maakt het toernooi zo bijzonder?

Dat heeft eigenlijk geen uitleg meer nodig, je hoeft maar te kijken naar het afgelopen jaar (zie hier) en de jaren ervoor.

De organisatie is gewoon top

De mensen die op zo’n mooie, vrije zaterdag naar Arnhem komen en voor de gezelligheid een hotelletje boeken of overnachting regelen, leggen we natuurlijk in de watten met een goede lunch, een (vloeibaar) prijsje tussendoor.

Voor de lunch hoef je dan ook niets te doen, gewoon liggen in het gras en wachten tot de schalen langskomen. En wat er op die schalen ligt, is veel geroemd. Ter plekke vers bereid. Juist de relaxte sfeer zorgt ervoor dat het Interbridge toernooi zó leuk is.

Ook redelijk uniek aan het toernooi is de ‘actuele Zwitser’, waardoor je na elke ronde indeelt op stand. Traditioneel verdient de key card ruiten 7 als laatste slag in een spel met een positieve score natuurlijk een biertje!

 

Prijzen waar je blij van wordt

Naast de geldprijzen waar je wel voor opstaat gaat het op het Interbridgetoernooi ook vooral om de lol.

Met de Ruiten 7/Laatste slag en de prijs voor het spel met de mooiste ruiten 7 in de laatste slag is het toernooi de hele dag door gezellig. Niet alleen grote prijzen en een uitstekend georganiseerde wedstrijd dus, maar vooral ook een ontspannen dag, dat wil het Interbridge toernooi zijn.

De bierkaart ruiten 7: fluitjes bier krijg je als je een positieve score haalt met ruiten 7 in de laatste slag. Ze vliegen je altijd om de oren. De echte catch is natuurlijk de ruiten 7 brilliancy prize: je sluit een briljant (tegen)gespeeld spel af met de ruiten 7. De kratten gingen niet naar de (u18) aspiranten al hadden ze ze ontzettend verdiend.  Op het filmpje de uitleg en op de foto’s de twee spellen zoals ze zijn ingediend. Prachtig, maar de kratten gingen dus naar Nijmegen, naar het team van aspirantencoach Ruben Buijs en ex-aspiranten Youp en Adriaan.  ruiten 7 brilliancy prizeruiten 7 brilliancy prize

De bierkaart ruiten 7: fluitjes bier krijg je als je een positieve score haalt met ruiten 7 in de laatste slag. Ze vliegen je altijd om de oren. De echte catch is natuurlijk de ruiten 7 brilliancy prize: je sluit een briljant (tegen)gespeeld spel af met de ruiten 7. De kratten geven soms een klein organisatorisch probleempje. De (u18 dus ja) aspiranten mogen ze natuurlijk niet winnen, al doen ze wel eens iets briljants. Er is altijd wel iemand bereid het probleempje op te lossen.

#interbridgetoernooi 2019 winnaars

Team de Trainers wint Interbridgetoernooi 2018 IBS wint Interbridgetoernooi 2017 Interbridgetoernooi 2016

De toernooiwinst is een echte aanwinst op je palmares

Het Interbridgetoernooi winnen doe je niet zomaar, het veld is in de top sterk bezet. Geen nood, er zijn ook geldprijzen te winnen voor teams in de klasse van maximaal hoofdklasse.

De toernooiwinst in dit veld vol bridge geweldenaren ging vorig jaar per Zeerob naar Groningen. Wie pakt dit jaar de toch felbegeerde titel?

 

Kortom: 1 juni 2024, blokkeer die datum en geef je op!

Een serieus toernooi met lekker veel spellen en door een slimme opzet toch genoeg gelegenheid om gezellig bij te praten. Dat gaan we er weer van maken. Gebruik je facebook? Ga dan naar het toernooievenement. Of lees en praat verder in de DenkTank groep op Facebook.

Doe gewoon mee, geef je meteen op via het formuliertje hiernaast.

Interbridgetoernooi 2016   

Heel graag tot 1 juni!

Schrijf op tijd in, je weet maar nooit. We laten toe op volgorde van inschrijving.

Schrijf hier je team in:

Ik schrijf ons team in voor het Interbridgetoernooi 2024
De speelsterkte van de sterkste speler in ons team (ivm de toekenning van prijzen):