Training basisspelers


 

Vergroot je kennis, vertrouwen en spelplezier

Op woensdag 7 december 2022 starten we op verzoek nog een training speciaal voor basisspelers. Die vraag snappen we. Bridge wordt steeds leuker als je ervaring krijgt, logica ziet, situaties herkent en begrijpt waarom je actie al dan niet ‘scoort’. De cursus geeft veel extra inzichten aan elke leergierige bridger die (eerder) een beginnerscursus heeft gevolgd en nu verder wil. Kun je meer zelfvertrouwen gebruiken? Verdiep je basiskennis en je plezier wordt nóg groter!

BridgeSchool ArnhemAlles waarvan je geniet verdient onderhoud

Iedereen kan beter worden, als je het maar op de juiste manier aanpakt. Bridge is zo leuk en veelzijdig, dat het even duurt voordat je alle mogelijkheden herkent. Hoe meer je ervan snapt, hoe meer je ervan geniet. Precies die veelzijdigheid maakt het de grootste denksport en het leukste kaartspel dat over heel de wereld wordt gespeeld. We bieden deze training LIVE IN ARNHEM. Voor precies deze bridgers die het gevoel hebben dat ze er nog niet helemaal zijn. Om beter en vooral met meer plezier te gaan bridgen.

 

Iedereen kan meedoen

Niet voor niets is BridgeSchool Arnhem uitgegroeid tot dé plek om te leren bridgen. Honderden cursisten leerden hier al bridgen en van het spel genieten. De intuïtieve manier van leren is geschikt voor iedereen. We bieden de cursus voor basisspelers op veler verzoek opnieuw aan.

Waarom BridgeSchool Arnhem?

De meeste mensen vinden het lastig (en ook niet prettig) om alleen te kijken en luisteren naar een persoon, sheets of boekvoorbeelden. En dat is mooi, want het is ook niet de beste manier om het te leren. Zo gaat het spel gelukkig ook niet en je wilt in je vrije tijd wel iets leuks doen. Maar alleen door te spelen, zelfs niet onder begeleiding, ben je er ook niet. Vandaar dat we in onze methode alle flexibiliteit, voortdurende interactie en vooral heel veel panelmomenten hebben ingebouwd. Die geven je heel veel echte leermomenten en het is telkens een test of alles duidelijk is. En zo is de gezelligste ook meteen de meest leerzame methode.

“Dit is en blijft echt de leukste manier om beter te leren bridgen.”

Een avondje uit

De trainingen bieden heel veel, maar ze zijn ook een avond vol plezier. De reeks bestaat uit 8 avonden, je krijgt telkens twee lessen op één avond. Na deze training kun je écht beter bridgen. Ook heb je inzicht ontwikkeld, een manier om naar het spel kijken, waardoor je er meer plezier in hebt. Je speelt met meer vertrouwen en dat verlaagt de drempel om te spelen tegen anderen. Je bent een fijne partner en dat maakt je kansen op leuke bridge-avonturen alleen maar groter.

Kosten voor de 16 lessen (8 avonden)

Kosten voor de cursus van 16 lessen – 8 avonden – zijn 100 euro. De cursus start op woensdag 7 december 2022.

Meer informatie over deze training en aanmelden…