Dé bridgeles voor beginners: Bridge met een Lach LIVE

Ervaar op 14 september hoe leuk bridge is

Wat is bridge en is het iets voor mij? Dat vragen veel mensen zich af. Bridgespelers vragen zich af hoe ze kunnen uitleggen wat er zo leuk is aan dat spel waaraan ze helemaal verslaafd zijn. Je kunt het maar op één manier ontdekken: meedoen en dat kan nu weer op onze unieke locatie!

Versnelde aanpak via onze populaire methode

Op 12 woensdagavonden leren we je de volledige starterscursus Bridge met een Lach (deel 1 tot en met 3). Extra snel dus en voor slechts 135 euro. Helemaal volgens onze populaire methode, gegeven door Ruurd Riewald.

Meld je op tijd aan

Wacht niet te lang met aanmelden wanneer je op deze unieke manier wilt leren bridgen, het animo is weer bij voorbaat groot. We hebben al veel (voor)inschrijvingen binnen.

Eindelijk weer live bridge leren!

Op 14 september starten we weer helemaal vooraan met onze befaamde Bridge met een Lach trainingen. BridgeSchool Arnhem is echt dé plek om te leren bridgen. We willen niks liever dan dat je het leuk vindt en er wordt (heel) veel gelachen. Vandaar de naam.

Waarom BridgeSchool Arnhem?

De cursisten kunnen je precies vertellen waarom. De cursus is een avondje uit. Naast het enorme plezier, is een belangrijk verschil het spelen op vrijdagavond in de cursistengroep. Deze is speciaal door en voor cursisten opgericht. Daar speel je gezellig in je eigen tempo, met begeleiding, met en tegen andere cursisten. Je stroomt daarna door in de Toekomstlijn. Bridge blijft altijd uitdagend, bij BridgeSchool Arnhem leer je dit ontzettende leuke spel zonder stress. Leuker en beter kun je het niet leren.

Wat en hoe?

We starten op 14 september om 19.45 met de allereerste les. In twaalf woensdagavonden leer je bridgen. We kunnen het niet genoeg benadrukken, meld je op tijd aan voor de cursus. Na je aanmelding ontvang je een mail met alle praktische informatie. Kom gezellig meedoen!

Veelgestelde vragen

Heb je nu al een vraag of wil je nader kennismaken met Ruurd Riewald?  Kijk eens bij de veelgestelde vragen…