BridgeTV: De Drive

BridgeTV: de drive!

BridgeTV: De DriveBridgeTV Drive: speel gezellig mee!

In de uitzending heeft host Geon het aangekondigd: op vrijdag 3 juni sluit BridgeTV het seizoen af met een bridgedrive in Arnhem. Een hele leuke buitenkans voor kijkers en basisspelers om elkaar te ontmoeten en kennis te maken met het team tijdens een feestelijke drive.

Ontmoet het team van BridgeTV live op 3 juni

Ontmoet het team van ‘de basis’, te weten de panelleden, coach Ruurd, host Geon en de vrouw achter de schermen Elianne live. En speel gezellig mee! Als je geen bridgepartner hebt voor die avond, kun je dat aangeven bij je inschrijving. Wij zorgen dan voor een partner.

Bezoek de locatie van waaruit BridgeTV uitzendt

Maak kennis met BridgeSchool Arnhem van waaruit BridgeTV wordt uitgezonden. Een plek waar al honderden enthousiaste bridgers het spel hebben geleerd. De inrichting van bridgecafé/denksportcentrum de DenkTank maakt bridgen tot een echt feest: de bridgetafeltjes met mozaïek, de kaartluchters boven de stamtafel en de bridgetafeltjes aan de bar zijn op zich al een bezichtiging waard.

Prijzen en vooral gezelligheid

Basisspelers en kijkers van BridgeTV, het wordt een hele leuke gelegenheid om tegen elkaar te spelen. Wij, het team van BridgeTV, verheugen ons erop bridgers uit het land te ontmoeten.

Aanmelden

Wil je deze gezellige drive meemaken? Meld je op tijd aan, dan ben je zeker van een plekje. Hier in te schrijven via de website is voldoende. De inschrijving kost slechts 2 euro per persoon (betalen doe je gewoon op de avond zelf). Er zijn leuke prijzen en NBB-Meesterpunten te verdienen. Maar vooral wordt het een leuke bridge-avond en een ervaring om niet snel te vergeten.

Meer info en inschrijven: bridgearnhem.nl/bridgetv-drive