Kijktip BridgeTV: de basis

Geef het door en doe mee!

Elke maandag om 16.00 kun je Ruurd en onder meer enkele cursisten van BridgeSchool Arnhem in actie zien in een online programma van de BridgeBond. Op 17 oktober zag je zelfs een gastoptreden van Tasja, je kunt het begin van haar inzending al proberen op te lossen in de ‘opwarmer’. In de eerste uitzending van dit seizoen zag je bijvoorbeeld Claudia en Anneke in het panel die een probleem van André probeerden op te lossen. In de uitzending van 10 oktober  zag je onder anderen Mark en Cecile die het probleem van Lucie in Antwerpen tackelden. De interactieve uitzendingen zijn heel leuk om zelf mee te doen. BridgeTV: de basis is erg leerzaam voor bridgers die nog niet zo lang spelen. Je zult er veel van de methode van BridgeSchool Arnhem in herkennen, waardoor je telkens keuzes met de panelleden kunt maken. Zet het in je agenda, elke week een leuke middagbreak op maandag. In het nieuwe format zenden we wekelijks een aflevering van ongeveer een kwartier uit.

Hoe kijk je live mee?

BridgeTV zendt uit via internet, dus je kunt kijken vanaf waar je maar wifi hebt. Op je smartphone, laptop, pc of tablet. Het allerleukst is om te kijken via de facebookpagina van de BridgeBond, dan kun je meechatten tijdens de uitzending en lezen wat andere kijkers zeggen. TIP: ‘Volg’ de pagina alvast, dan zie je maandag de live uitzending snel in beeld. Ook zonder facebook meekijken kan, kijk hier via de website van de BridgeBond. Later terugkijken kan ook.

Meer informatie

Kijk op de website van de BridgeBond voor alle informatie:
bridge.nl/bridgetv/de-basis/

BridgeTV: de basis wordt wekelijks uitgezonden, telkens op maandag om 16.00 uur. Je kunt ook wekelijks meedoen aan de ‘opwarmer’, via facebook is het leukst.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *