Kijktip voor de minder ervaren bridgers

Doe mee, geef het door!

Op maandag 27 juli, om 15.00 kun je Ruurd en beginners vanuit BridgeSchool Arnhem in actie zien tijdens de tweede uitzending van BridgeTV: de basis. De interactieve uitzendingen zijn heel leuk om zelf mee te doen.  BridgeTV: de basis is heel erg leerzaam voor bridgers die nog niet zo lang spelen. Je zult er veel van de methode van BridgeSchool Arnhem in herkennen, waardoor je telkens keuzes met de panelleden kunt maken. Zet het in je agenda, elke twee weken op maandag. Ook in augustus kun je de data alvast noteren: 10 augustus en 24 augustus. Nieuw is de prijsvraag!

Hoe kijk je live mee?

BridgeTV: de basis wordt tweewekelijks uitgezonden, telkens op maandag om 15.00 uur. BridgeTV zendt uit via internet, dus je kunt kijken vanaf waar je maar wifi hebt. Je kunt kijken via de website van de BridgeBond. Nog leuker is om te kijken via de facebookpagina van de BridgeBond, dan kun je meechatten tijdens de uitzending en lezen wat andere kijkers zeggen.
TIP voor facebookgebruikers: ‘Like’ of ‘volg’ de pagina alvast, dan zie je maandag de live uitzending snel in beeld. Ook zonder facebook meekijken kan, via de website van de BridgeBond. Later terugkijken kan ook.

Hoe kijk je mee, hoe doe je mee aan de prijsvraag?

Kijk op de website van de BridgeBond voor alle informatie:
bridge.nl/de-basis

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *