Ben je op zoek naar een partner?

Op dit moment merken we dat de clubs en hun spelers druk zijn bezig met ‘partnership building’ voor volgend seizoen. Spelers die graag willen spelen en een partner zoeken kloppen aan bij de DenkTank.

Ben of weet je iemand die wil spelen op dinsdagavond bij B.C. Interbridge, op donderdagmiddag bij B.C. Arnhem Noord. op donderdagavond bij B.C. de DenkTank of op vrijdag bij de meesterpuntenwijndrive? Laat het ons weten!

Zo heeft de DenkTank in overleg met de clubs en spelers daarbuiten al veel paren bij elkaar gebracht die met veel plezier samen spelen. Een partner of een plek garanderen kunnen we niet, maar we doen zeker onze best. We adviseren alleen partnerships met een goede kans van slagen. Of er plek is op de gewenste club is afhankelijk van het aantal aanmeldingen.

De open zomerdrives in juli en augustus blijken hele fijne avonden om te kijken of het ‘fit’. Op de zomerdrives is iedereen, clublid of niet, welkom: op elke maandag, dinsdag en vrijdag om 19.45 uur. Kom eens langs, we zien je graag!

Via facebook een partner zoeken? Word lid van de facebook group DenkTankArnhem!

Spelen in de DenkTank

Spelen bij Interbridge

SanderMartijn

Bridgeclub Interbridge: Gezellig Spelen elke Dinsdag Avond op een echte Bridge Locatie

Spelen bij Bridgeclub Arnhem-Noord

drielijnen

BridgeClub Arnhem-Noord is een Hechte Club met Vooral een Sociaal Karakter. Meedoen is Belangrijker dan Winnen. Elke DonderdagMiddag Gezellig Samen Bridgen.

Spelen bij Trainingsgroep DenkTank donderdag

DenkTank Donderdag Trainingsgroep

Spelen op vrijdag: open inloop voor iedereen

Bridgen op vrijdag in DenkTank Arnhem