Eindelijk leren bridgen na de zomer?

Wil jij of een van je vrienden na de zomer leren bridgen volgens de populaire methode Bridge met een Lach? We hebben de definitieve data nog niet vastgesteld, maar dat er weer snel een training (op locatie danwel online) komt staat vast. Meld je interesse alvast, zodat je verzekerd bent van een plek zodra we gaan beginnen en we maximaal naar jullie wensen kunnen plannen. Want bridgen wil je leren op de leukste manier en dat is samen, bij BridgeSchool Arnhem volgens de populairste methode (Bridge met een Lach). We horen graag al van je of je wilt deelnemen aan een cursus in de DenkTank, dus fysiek bij BridgeSchool Arnhem of online. Beide opties garanderen dezelfde complete, interactieve methode. Geef je voorkeur aan via het formuliertje ‘Ik heb interesse om te leren bridgen’ en we houden je op de hoogte.

Waarom BridgeSchool Arnhem?

Dat zit hem in de methode én de omgeving waarin je echt met plezier leert bridgen en net zoveel van het spel gaat houden als al die cursisten die je voorgingen.

Bridge is niet alleen het mooiste spel, je doet het ook om leuke mensen te leren kennen. Dat begint tijdens de cursus, of dat nu online is of op locatie. Je wilt plezier beleven aan dit fantastische spel, ernaar kijken op de manier die het spel verdient. Dat betekent: met veel interactie in een bijzondere quiz-stijl, een enthousiaste docent en andere cursisten die het spel leuk vinden.

Dat is waarom zoveel mensen kiezen voor de interactieve trainingen van Bridge met een Lach. het is waarom cursisten na afloop zo enthousiast zijn over het spel, de trainingen en de contacten die ze opbouwen. Didactisch blijkt het dé methode om het spel te leren en alles wat bridge zo bijzonder maakt. Je vindt het nergens anders.

Meer informatie over bridgeleren op locatie of online

Veelgestelde vragen

Heb je nu al een vraag?  Kijk eens bij de veelgestelde vragen…

Ik heb interesse om te leren bridgen

Bridge met en Lach 1: leren spelen