Ervaar op 25 september hoe leuk bridge is

Wat is bridge en is het iets voor mij?

Dat vragen veel mensen zich af. Bridgespelers vragen zich af hoe ze kunnen uitleggen wat er zo leuk is aan dat spel waaraan ze helemaal verslaafd zijn. Je kunt er ook maar op één manier achterkomen: meedoen!

Op 25 september starten we weer helemaal vooraan met onze befaamde Bridge met een Lach trainingen.  BridgeSchool Arnhem is echt dé plek om te leren bridgen. We willen niks liever dan dat je het leuk vindt en er wordt (heel) veel gelachen. Vandaar de naam.

Voor de twijfelaars: een gratis proefles

Besluit je na de eerste les van Bridge met een Lach dat het niks voor jou is, dan hoef je niets te betalen en heb je geen enkele verplichting. Het is een perfecte manier om erachter te komen of bridge iets voor jou is. Je weet na afloop wel of je het leuk vindt.

BridgeSchool Arnhem: dé plek om te leren bridgen

De cursisten kunnen je precies vertellen waarom. De cursus is een avondje uit. Naast het enorme plezier, is een belangrijk verschil het spelen op vrijdagavond in de cursitengroep. Deze is speciaal door en voor cursisten opgericht. Daar speel je gezellig in je eigen tempo, met begeleiding, met en tegen andere cursisten. Leuker en beter kun je het niet leren.

Wat en hoe?

We starten op 25 september om 19.45 met de allereerste les. Kom gezellig meedoen en geef het een kans! Meld je meteen aan voor de proefles.

Veelgestelde vragen

Heb je nu al een vraag?  Kijk eens bij de veelgestelde vragen…

Ik meld me aan voor Bridge met een Lach deel 1 gratis proefles

Bridge met en Lach 1: leren spelen