Bijlage Stepbridge

Nog geen (proef)lid van Stepbridge?
Heb je nog nooit op Stepbridge gespeeld en zegt een ‘stepnaam’ je niks? Stepbridge kun je zien als een online bridgezaal, die net als de DenkTank de middelen levert om te kunnen bridgen. Maar dan op je computer (danwel laptop of ipad). Je ‘stepnaam’ is de naam waaronder je gaat spelen. Het is tegelijkertijd je toegangsbewijs. Zonder die naam kom je Stepbridge niet binnen en kunnen wij je niet mee laten spelen binnen onze besloten club. Regel het dus meteen even.

Hoe doe je dat?
Op de website van de BridgeBond vind je handige instructiefilmpjes hoe je het gratis lidmaatschap aanvraagt en hoe je snel Stepbridge installeert. Kijk op bridge.nl/step.

Let op: omdat Stepbridge je aanvraag moet bevestigen en je daarna pas je ‘stepnaam’ stuurt, duurt dat even, wacht er niet te lang mee.

Is online bridgen moeilijk?
Online bridgen tegen bekenden is leuk. Ook dat is niet echt moeilijk, maar het is wel even wennen. Zeker als je er ook nog bij wilt ‘chatten’. Als je nog nooit online hebt gespeeld, dan is het wel aan te raden om eerst wat te oefenen. Misschien ken je iemand die al op stepbridge speelt en die een paar spellen met je wil oefenen. Of anders kun je zelf op Quickstep oefenen. Bekijk de tips op de website van stepbridge.

Wat gebeurt er na je proeflidmaatschap bij Stepbridge?
Als je eenmaal proeflid bent geweest, kun je ook na je proefperiode gratis online in de DenkTank blijven spelen, zolang we daar als club drives organiseren.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *