Cursus voor Basisspelers

De cursus van 6 december is alweer volgeboekt. Geef met het formuliertje je interesse aan als je geïnformeerd wilt worden over een volgende cursus of reservelijst.

Vergroot je kennis, vertrouwen en spelplezier

We krijgen veel vraag naar een training speciaal voor basisspelers. De vraag snappen we. Bridge wordt steeds leuker naarmate je ervaring krijgt, logica ziet, situaties herkent en begrijpt waarom je actie al dan niet ‘scoort’. De cursus geeft veel extra inzichten aan de leergierige bridger die (eerder) een startcursus heeft gevolgd en verder wil. Kun je meer zelfvertrouwen gebruiken? Verdiep je basiskennis en je plezier wordt nóg groter!

BridgeSchool ArnhemAlles waarvan je geniet verdient onderhoud

Iedereen kan beter worden, als je het maar op de juiste manier aanpakt. Bridge is zo leuk en veelzijdig, dat het even duurt voordat je alle mogelijkheden herkent. Hoe meer je ervan snapt, hoe meer je ervan geniet. Precies die veelzijdigheid maakt het de grootste denksport en het leukste kaartspel dat over heel de wereld wordt gespeeld. Voor precies deze bridgers die het gevoel hebben dat ze er nog niet helemaal zijn. Om beter en vooral met meer plezier te gaan bridgen. De cursus richt zicht ditmaal op de spelers die de beginnerscursus hebben afgerond, bij BridgeSchool Arnhem of elders.

  • Voor wie?
  • Iedereen die de basis van het spelen, bieden met je partner en bieden met zijn vieren heeft geleerd. Je hebt maximaal 5 jaar speelervaring (dat hoeft niet). We pakken het samen op.
  • Wat gaan we doen?
  • We gaan het spelen en bieden opfrissen en verder verdiepen. We pakken het op vanaf de basis en gaan een stapje verder, waardoor je met meer vertrouwen gaat spelen en bieden.
  • Waar en hoe?
  • Op de manier die je van ons kent, met alle professionele middelen bij BridgeSchool Arnhem (sperwerstraat 59 Arnhem). Volgens de beste methode, door Ruurd Riewald. En altijd met een Lach.

Iedereen kan meedoen

Niet voor niets is BridgeSchool Arnhem uitgegroeid tot dé plek om te leren bridgen. Honderden cursisten leerden hier al bridgen en van het spel genieten. De intuïtieve manier van leren is geschikt voor iedereen. We bieden de cursus voor basisspelers op veler verzoek opnieuw aan, op locatie in Arnhem, startend op 6 december 2023.

Waarom BridgeSchool Arnhem?

De meeste mensen vinden het lastig (en ook niet prettig) om alleen te kijken en luisteren naar een persoon, sheets of boekvoorbeelden. En dat is mooi, want het is ook niet de beste manier om het te leren. Zo gaat het spel gelukkig ook niet en je wilt in je vrije tijd wel iets leuks doen.

Daarom gaat het in onze methode om flexibiliteit en voortdurende interactie. Er zijn heel veel ‘panelmomenten’. Die geven je heel veel echte leermomenten en het is telkens een test of alles duidelijk is. En zo is de gezelligste ook meteen de meest leerzame methode.

“Dit is en blijft echt de leukste manier om beter te leren bridgen.”

Een avondje uit

De trainingen bieden heel veel, maar ze zijn ook een avond vol plezier. De reeks bestaat uit 8 avonden (6, 13, 20 december, 10, 17, 24, 31 januari en 7  februari) je krijgt telkens twee lessen op één avond. Na deze training kun je écht beter bridgen. Ook heb je inzicht ontwikkeld, een manier om naar het spel kijken, waardoor je er meer plezier in hebt. Je speelt met meer vertrouwen en dat verlaagt de drempel om te spelen tegen anderen. Je bent een fijne partner en dat maakt je kansen op leuke bridge-avonturen alleen maar groter.

Kosten voor de 16 lessen (8 avonden)

Kosten voor de cursus van 16 lessen – 8 avonden – zijn 110 euro.

Veelgestelde vragen

Wil je weten wat de methode zo geschikt maakt, kijk dan ook eens bij de veelgestelde vragen.

Meld je snel aan

Doe gezellig mee. Tot ziens op de enige echte training voor iedereen die beter wil leren bridgen. En daarbij wil blijven lachen.

Ik wil graag de cursus voor basisspelers volgen.

Ik ben geïnteresseerd in de cursus voor basisspelers (de cursus van 6 december 2023 is volgeboekt)

Bridge leren

Ruurd is hiervoor de aangewezen docent, door een grote ervaring met en veel feeling voor interactief lesgeven. Kijk maar eens naar ‘BridgeTV: de basis’ van de BridgeBond. In alle trainingen zie je de populaire, professionele methode van BridgeSchool Arnhem terug. Je krijgt op professionele wijze les, inclusief het grote demonstratiebord en de leuke panelvragen. Geen enkele online bridgetraining is zo interactief en zo gezellig.