Clinic “vijfkaart hoog en 2 over 1 mancheforcing” op 20 juni

 

Bridgeclub Arnhem-Noord blijft altijd lachen en (bij)leren. Elke derde donderdag van de maand organiseert de club een krachttraining. Een korte themales om iets bij te leren of alles lekker op te frissen. De krachttrainingen starten om 12.00 uur (tot 13.00). Ook een hele leuke manier om kennis te maken met de club. Het bestuur kan zelfs een partner voor je regelen, mail dan vooraf even dat je dit wilt.

Als je zelf nog een interessant biedprobleem hebt of je afvraagt hoe je een bepaald contract moet (tegen)spelen, stuur dan even een mailtje naar Ruurd, zodat we het een keer kunnen behandelen.

Wil je bijspijkeren of opfrissen? Je hoeft je niet aan te melden of vooraf te betalen, je kunt gewoon aanschuiven. Wel is tijdens de les de deur gesloten, dus zorg dat je op tijd binnen bent. Voor 5 euro kun je aanschuiven, de lessen staan open voor iedereen. Meer info over de themalessen:

https://bridgearnhem.nl/bridgelessen-arnhem-noord/

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

De themalessen van Ruurd zijn vermaard en worden druk bezocht. En dat komt door de immer enthousiaste manier waarop Ruurd een bridge onderwerp aanpakt. Er wordt geleerd maar ook gelachen!