happy friday bridgedrive DenkTank Arnhem

Elke vrijdagavond kun je bridgen in bridgecafé de DenkTank Arnhem. Je kunt Meesterpunten verdienen en wijn winnen. we spelen een open drive, ook voor cursisten en beginners. Vanwege coronamaatregelen is vooraf aanmelden op dit moment verplicht.

Veiligheid en protocol

Wanneer je jezelf aanmeldt, ontvang je de nodige informatie en checks. Om de veiligheid waar mogelijk te borgen vragen we alle spelers de regels goed in zich op te nemen. Volg het protocol en de aanwijzingen tijdens de speelavond zelf. De wedstrijdleider is als coronaverantwoordelijke bevoegd om spelers die zich niet aan de regels houden te weigeren of uit de zaal te verwijderen. Het coronaprotocol vind je hier.

Los van de verplichting willen we iedereen vragen verantwoordelijkheid te nemen voor elkaar. In geval van enige twijfel over je gezondheid, meld je af en blijf je thuis. Zorg tijdens het spelen voor schone handen, ook los van de aanwijzingen en houd zo veel mogelijk afstand.

Klimaattip

De afzuiging in de DenkTank heeft een ruime capaciteit en zorgt ervoor dat de lucht optimaal afgevoerd en ververst wordt. Dat is een groot gezondheidsvoordeel, dat we natuurlijk volop inzetten! Neem een extra kledingstuk mee, mocht je dit comfortabel vinden.

Meer informatie over de vrijdagavonddrive

Toekomstlijn voor (ex-) bridgecursisten

Ben je nog beginner, doe dan mee in de Toekomstlijn. Ben je nog cursist, doe dan mee in de cursistenlijn. In beide lijnen kun je net als in de open lijn wijn winnen, meesterpunten verdienen en gezellig spelen tegen andere beginners. De cursistengroep Bridgers met een Lach (en andere cursisten) spelen gedurende de cursusperiode in een eigen lijn, ‘met een praatje’ en begeleiding. Na Bridge met een Lach 2 of 3 stromen ze in bij de Toekomstlijn. Er is daarmee altijd een lijn die je plezier garandeert.

Meer informatie over de Toekomstlijn

We zien je graag op vrijdag!

Elke vrijdag om 19.45 beginnen we. Deelname kost 2 euro per persoon. Meesterpunten volgens geldende schaal.

De cursistenlijn_speelt om te leren en te lachen, dat mag dus best ‘met een praatje’


Bridge met een Lach: de winnaars in de cursistenlijn verdienen een prijs!


beginners bridgen op vrijdagavond: toekomstlijn Winnaars

Beginners bridgen op vrijdagavond: ook de winnaars in de Toekomstlijn winnen prijs

Elke vrijdagavond bridge in de DenkTank Arnhem

Ik meld me aan voor de vrijdagdrive