Wil je meer weten over de unieke methode van BridgeSchool Arnhem?

Kijk dan eens naar ‘BridgeTV: de basis’.

In deze online uitzendingen zie je Ruurd en een aantal ex-cursisten van BridgeSchool Arnhem aan het werk. Aan de hand van heel veel live voorbeelden komt bridge tot leven en wordt de lesstof a tempo toegepast en beeldend. Het panel en de kijkers denken – net als jij wanneer je bridge gaat leren bij BridgeSchool Arnhem – zelf mee en juist daardoor leer je in korte tijd heel veel!

Een beeld van de lespraktijk

Het is alsof je in de DenkTank zelf zit (en virtueel is dat ook zo, want de opnamen van het grote demonstratiebord worden hier in Arnhem gemaakt). Als je nog nooit hebt gespeeld, dan is BridgeTV natuurlijk nog te moeilijk voor je. Voor de aanpak is BridgeTV heel erg leuk om alvast te kijken. Denk er de lachsalvo’s bij van Ruurd en de cursisten en je hebt een prima beeld. Als je bridge gaat leren bij BridgeSchool Arnhem beginnen we helemaal bij het begin en bouwen alle lessen logischerwijs op. Voor je het weet kun je BridgeTV wél volgen en heb je net zo veel plezier in bridge.

BridgeTV: de basis

BridgeTV is een productie van de Nederlandse Bridge Bond, die online wordt uitgezonden. ‘De basis’ is er speciaal voor beginners. Kijk hier de uitzendingen terug, waarin telkens een thema wordt behandeld. Mogelijk moet je even geduld hebben, voordat het beeld hier verschijnt (dat is afhankelijk van je internetverbinding):

Mogelijk moet je even geduld hebben, voordat het beeld hier verschijnt (dat is afhankelijk van je internetverbinding):

Aflevering 2

B ridgeTV: de basis

Leuk dat jullie meekijken met BridgeTV: de basis. Ook Geon, Ruurd en Tom veel dank voor de leuke presentatie, interessante panelvragen en theorie. Panelleden Jacqueline, Mark, Bineke super bedankt dat we met jullie hebben mogen meedenken! Alle informatie vind je op www.bridge.nl/de-basis

Posted by BridgeBond on Monday, July 27, 2020

Alevering 1

BridgeTV de Basis!

Dank jullie wel voor het kijken naar BridgeTV: de basis. Een interactief, online uurtje voor de beginnende bridger, hopelijk vonden jullie het leerzaam? Tot over twee weken! Uiteraard gaan we ook deze uitzending beschikbaar maken voor terugzien.Host Geon, docenten Ruurd en Tom en natuurlijk panelleden Bineke, Mark, Yoric en Berit heel erg veel dank!!! Volgende keer dus een pakje kaarten erbij. Dan gaan we kijken naar het (tegen)spelen en vooral het starten. Met welke kaart kom je uit? En hoe kan je partner nu vertellen of hem dat bevalt of niet? Vragen en ideeën? Heel graag, stuur ze naar debasis@bridge.nlAlle informatie over de BridgeTV: de basis vind je op https://www.bridge.nl/bridgetv/de-basis/

Posted by BridgeBond on Monday, July 13, 2020