BridgeSchool Arnhem

De training is zowel ontspannen en gezellig als uitdagend en leerzaam. Kortom, de ideale avond uit als je je gedachten wilt verzetten.”

MariekeOver Bridge met een Lach

“De stap voor stap methode bevalt mij goed. En het zelf denken.”

Agieover Bridge met een Lach 1

“Je leert op zeer natuurlijke wijze, zodat je inzicht wordt ontwikkeld. In feite maak je zelf de regels.”

Leoheeft eerder elders cursus gevolgd

“Niet lachen maar schateren!” noemt Riet het.

RietOf de naam ‘Bridge met een Lach’ een understatement is

Dé plek om te leren bridgen

Bridge leren doe je bij Bridgeschool Arnhem. De locatie, bridgecafé de DenkTank, biedt een leuke, professionele omgeving en een ontspannen, vertrouwde sfeer. Met een ongekend enthousiasme leert Ruurd Riewald je bridgen. Ruurd is behalve een gediplomeerde, ervaren docent vooral ook een entertainer die de finesses van het spel overbrengt. Meer dan 500 cursisten gingen je voor.

Iedereen kan het leren

Bridgen: iedereen kan het leren. Het is de mooiste puzzel. En wie lost er niet graag een mooie puzzel op? Toch hoor je vaak “Ik leer het nooit!” Omdat bridge niet gemakkelijk is, beginnen veel mensen er zelfs helemaal niet aan. Een gemiste kans. BridgeSchool Arnhem hanteert een methode waarmee iedereen het leert. En daarbij mag veel gelachen worden.

Lees ook: Zo leer je het, onze didactiek

Niet duurder, alleen beter

Met een groot Hollands voordeel: het kost geen cent extra en levert véél meer op. BridgeSchool Arnhem laat graag twijfelende of elders teleurgestelde cursisten zien hoe leuk en toegankelijk bridgen is. Vraag nu een gratis proefles aan of schrijf in voor de nieuwe cursusreeks.

Investeren in een zonnig uitzicht

Bridge een sport voor als je echt niks anders meer kunt? Na een training bij Bridge School Arnhem weet je wel beter. Bridge is topamusement uh…topsport.

Eventuele vooroordelen over bridge worden weggevaagd door Nederlandse bridgers van alle leeftijden die over de hele wereld spelen.

In alle klassen is Nederland uitstekend vertegenwoordigd. Oranje heeft wereldkampioenen in de open klasse én bij de jeugd!

Dat je er jong én oud mee kunt beginnen en het heel lang enthousiast kunt volhouden, biedt een zonnig uitzicht. Investeer meteen en pluk de vruchten snel. Als je van vooraf aan wilt beginnen, start je met Bridge met een Lach 1.

Meer informatie

De DenkTank is dé plek en dat laten we graag zien. Kom gerust langs op een avond of middag dat er gespeeld wordt of neem online alvast een kijkje in de DenkTank. Heb je een vraag aan Ruurd? Wacht niet langer en neem contact op. Er heeft nog niemand spijt van gekregen dat hij heeft leren bridgen, integendeel. In de DenkTank worden vriendschappen gesloten, soms zelfs voor het leven.

bridge met een lach 3 de tegenpartij biedt mee
,

Bridge met een lach 3

Bridgen met een Lach 3: de tegenpartij doet mee
,

Bridge met een lach 2

Bridge met een Lach 2: leren bieden met je partner
Bridge met en Lach 1: leren spelen
,

Bridge met een lach 1

Bridge met een Lach 1: Leren spelen
BridgeSchool Arnhem: Bridge met een lach
,

Bridge Leren doe je bij BridgeSchool Arnhem

BridgeSchool Arnhem is dé plek om te leren bridgen

Ik heb een vraag aan BridgeSchool Arnhem