Ervaar op 18 november hoe leuk bridge is

Wat is bridge en is het iets voor mij?

Dat vragen veel mensen zich af. Bridgespelers vragen zich af hoe ze kunnen uitleggen wat er zo leuk is aan dat spel waaraan ze helemaal verslaafd zijn. Je kunt het ook maar op één manier ontdekken: meedoen!

Beginnen van vooraf aan, het spelplezier

Op 18 november starten we weer helemaal vooraan met onze befaamde Bridge met een Lach trainingen. We willen niks liever dan dat je het leuk vindt en er wordt (heel) veel gelachen. Vandaar de naam. En vergis je niet, die gezelligheid weerhoudt je er niet van om het op de beste manier te leren! Je vindt nergens een betere docent of methode. Honderden cursisten zullen dat beamen.

Nu online: leer bridgen met een lach

BridgeSchool ArnhemIn twaalf jaar tijd is BridgeSchool Arnhem uitgegroeid tot dé plek om te leren bridgen. De aanpak is uniek, niet alleen door de didactische supersterke methode. Ook de enthousiaste, onderhoudende aanpak vind je nergens anders. Het hoge entertainmentgehalte is beroemd in Arnhem en verre omstreken. Daardoor blijf je ernaar uitkijken en leer je ook echt sneller beter bridgen. Al met al is er maar één plek waar je echt leer bridgen – met een lach. Vaak krijgen we dan ook cursisten die er wel een eind reizen voor over hebben. Dat vinden we op dit moment minder verantwoord. Op verzoek stelt BridgeSchool Arnhem de unieke cursus nu ook online beschikbaar. De bridgeschool komt nu digitaal naar je toe.

Vanuit het hele land

Daarbij krijgen we vanuit het land een steeds grotere vraag naar online aanbod. Daar hebben we goed over nagedacht, want we willen geen millimeter verliezen van het populaire concept.

Kun je wel online leren bridgen met die gezelligheid en doeltreffendheid van bridge met een lach? Ja, doordat we alle grote pluspunten van de live trainingen ook hebben ingebed in de online variant. Dus beleef je de gezelligheid en interactie ook met Ruurd en de cursisten online. Dat wordt net zo feestelijk.

Ervaring in online trainen

Ruurd is hiervoor de aangewezen docent, want hij heeft veel ervaring met interactief online lesgeven. Kijk maar eens naar ‘BridgeTV: de basis’ van de BridgeBond. Ook de jeugdtraining voor de Nederlandse Bridge Bond heeft Ruurd al meerdere malen online gegeven. Je krijgt op dezelfde wijze les, alsof je er fysiek bij bent. Inclusief het grote demonstratiebord en de leuke panelvragen. De methode blijft volledig overeind. Geen enkele online bridgetraining is zo interactief en zo gezellig. Dus we kunnen met een gerust hart zeggen: leren bridgen met een lach is nu voor iedereen toegankelijk!

Live gezelligheid

Toegegeven, de sociale ontmoetingen aan de bar mis je wel natuurlijk. Dat is een absoluut pluspunt voor lokale bridgers, natuurlijk. Ben jij zo’n speler die vooral om de gezelligheid wil leren bridgen? Dan gunnen we jou datzelfde pluspunt. We gaan na de cursus iets leuks organiseren waarvoor we alle deelnemers van de live en online cursussen uitnodigen. Dan kunnen wij en jullie elkaar ontmoeten en leer je ook na je online training de weg vinden naar het echte bridge!

Eerst maar eens echt leren bridgen, helemaal van vooraf aan! Geef je snel op, we starten 18 november.

Voor de twijfelaars: een gratis proefles

Besluit je na de eerste les van Bridge met een Lach dat het niks voor jou is, dan hoef je niets te betalen en heb je geen enkele verplichting. Het is een perfecte manier om erachter te komen of bridge iets voor jou is. Je weet na afloop wel of je het leuk vindt.

25% Korting

In de online trainingen leer je de basis, precies zoals Bridge met een Lach deel 1 tot en met 3 dat doen. Je betaalt voor de losse beginnerslessen 8 euro, volg je de complete serie van 20 lessen, dan betaal je 120 euro (dat is slechts 6 euro per les). Overzichtelijk en betaalbaar.

Snelle doorlooptijd

De online trainingen hebben een hogere doorloopsnelheid. We organiseren twee lessen per avond. We starten op 18 november om 19.30 uur met de allereerste les. Je begint dus half november en eind januari kun je bridgen. Het schema voor Bridge met een Lach in 20 lessen is als volgt:

Doe gezellig mee, meld je meteen aan voor de proefles op 18 november om 19.30 uur. Tot ziens op de enige echte training voor iedereen die wil leren bridgen met een Lach.

Veelgestelde vragen

Heb je nu al een vraag?  Kijk eens bij de veelgestelde vragen…

Onderwerp:Ik meld me aan voor (een gratis proefles) Bridge met een Lach Online