Nu we allemaal thuis moeten blijven, houden we toch graag contact! Dus komt de DenkTank naar je toe. Online bridgen is alleen op uitnodiging en kan op dinsdagavond, donderdagavond en vrijdagavond.

Op dinsdagavond is de online clubavond voor Interbridge-leden. Die spelen we vanaf het moment dat de pilot is gestart bij Stepbridge. We hebben een what’s app-groep om met elkaar in contact te blijven. Daarnaast hebben we een virtuele Interbridge-aan-de-bar-groep.

Op donderdagavond speelt de DenkTank Trainingsgroep. Deze speelt op divisieniveau. Ook hier spelen we op Stepbridge en bespreken we de spellen na via een besloten discord-groep. De DenkTank Trainingsgroep heeft al jaren een eigen what’s app groep.

Op vrijdagavond is de DenkTank Online ‘clubavond’, speciaal voor spelers met weinig ervaring. Ook de uitnodiging voor de vrijdagavond is uitgegaan naar een besloten groep. Uitgenodigd zijn de Toekomstlijn, een aantal vaste gasten op de vrijdag en paren uit de B- en C-groep van bridgeclub Arnhem-Noord.

Heb je de uitnodiging niet ontvangen en hoor je wel bij de doelgroep? Laat dan even van je horen.

Wij wensen al onze online gasten veel plezier!