Nu we allemaal thuis moeten blijven, houden we toch graag contact! Dus komt de DenkTank naar je toe. Online bridgen in clubverband is besloten en kan op dinsdagavond, donderdagmiddag, donderdagavond en vrijdagavond.

Op dinsdagavond is de online clubavond voor Interbridge-leden. Die spelen we vanaf het moment dat de pilot is gestart bij Stepbridge. We hebben een what’s app-groep om met elkaar in contact te blijven. Ben je lid of geïnteresseerd om dit te worden en wil je ook graag meespelen online? Geef het door. Wedstrijdleider op dinsdag is Henk Uijterwaal.

Op donderdagmiddag speelt Bridgeclub Arnhem-Noord op StepBridge. Ben je lid of geïnteresseerd om dit te worden en wil je ook graag meespelen online? Geef het door. Wedstrijdleider op donderdag is Ruurd.

Op donderdagavond speelt de DenkTank Trainingsgroep. Deze speelt op divisieniveau. De traningsgroep speelt soms zelf op Stepbridge en bespreekt de spellen na via een besloten discord-groep. De DenkTank Trainingsgroep heeft al jaren een eigen what’s app groep. Op dit moment spelen we ook mee op de StepBridge clubtoernooien met Interbridge, BBNijmegen en Tempo.

Op vrijdagavond is de DenkTank Online ‘clubavond’, speciaal voor spelers met weinig ervaring. Ook de uitnodiging voor de vrijdagavond is uitgegaan naar een besloten groep. Uitgenodigd zijn de Toekomstlijn, een aantal vaste gasten op de vrijdag en paren uit de B- en C-groep van bridgeclub Arnhem-Noord. Heb je de uitnodiging niet ontvangen en hoor je wel bij de doelgroep? Laat dan even van je horen. Wedstrijdleider op vrijdag is Ruurd.

Wij wensen al onze online gasten veel plezier!